Ο Δήμος Φαιστού για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα βραβεύσει τους μαθητές σήμερα Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου και ώρα 7.00μ.μ. στο Πολύκεντρο του Δήμου Φαιστού στις Μοίρες. 
Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Δήμο Φαιστού, καθώς και την Ιερά Μητρόπολη Γορτύνης και Αρκαδίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης. 
Στην ειδική Εκδήλωση Βράβευσης θα τιμηθούν οι μαθητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, αλλά και σε μαθητές με διακρίσεις στον αθλητισμό και μαθητικούς διαγωνισμούς, κατά τη χρονιά που μας πέρασε.
Η συγκεκριμένη εκδήλωση βράβευσης, που αποτελεί πλέον θεσμό, είναι αφιερωμένη στους νέους της περιοχής τονίζοντας τη σημαντική προσπάθεια που κατέβαλαν οι μαθητές σε μια δύσκολη για αυτούς χρονιά, αλλά και στη σπουδαιότητα της επιτυχίας τους. 
Αναγνωρίζοντας τους κόπους και τις θυσίες τους παρά τις δυσκολίες που έχουν φέρει οι νέες διαμορφωμένες συνθήκες, αποτελεί προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής η ηθική τουλάχιστον επιβράβευση των προσπαθειών τους.
Στην εκδήλωση θα συμμετέχει και η Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Βώρρων «Οι Χορωδοί του Νότου» που θα «ντύσει» με τις υπέροχες μελωδίες και τραγούδια τη βραδιά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook