Βροχερός θα είναι ο καιρός στα Χανιά απόψε με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 13 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοανατολικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. 
Για αύριο Σάββατο 28/12, προβλέπεται συννεφιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. 
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με ασθενή βροχόπτωση, με την θερμοκρασία στους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Βροχερός θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο απόψε, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 13 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νότιους ανέμους ως 6 μποφόρ. 
Για αύριο Σάββατο 28/12, προβλέπεται συννεφιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 2 μποφόρ. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με ασθενή βροχόπτωση, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 12 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από το Ηράκλειο Κρήτης απόψε, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 15 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους έντασης 4 μποφόρ. 
Για αύριο Σάββατο 28/12, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 2 μποφόρ. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 12 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Βροχή ή και καταιγίδα αναμένεται στην Ιεράπετρα σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με τη θερμοκρασία στους15 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους έντασης 5 μποφόρ. 
Για αύριο Σάββατο 28/12, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 14 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους έντασης 2 μποφόρ. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιά, πιθανή ασθενή βροχή και με την θερμοκρασία στους 12 βαθμούς Κελσίου και ανέμους από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

meteo.gr