Ένας από τους παίκτες που συνέβαλλαν τα μέγιστα στην άνοδο του Α.Ο. Χανιά στη Football League αποτελεί παρελθόν πλέον για τους \”μπλε\”.
Η επιθυμία του Βασίλη Σαντριά να επιστρέψει στην Αθήνα τελικά έπαιξε το σημαντικότερο ρόλο ώστε να λυθεί η συνεργασία του με τον ΑΟΧ.
Ο νεαρός φορ, που πέτυχε 4 καθοριστικά γκολ στη Football League 2 από τον Ιανουάριο και μετά, αποχαιρέτησε με προσωπικό του μήνυμα στη σελίδα του τη Χανιώτικη ομάδα:
\”Μετά από ήρθε η ώρα να πω αντίο…..θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, τους φίλους που έκανα, την περσινή αλλά και την τωρινή διοίκηση του Α.Ο Χανιά…αυτός ο μεγάλος και ιστορικός σύλλογος θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου..όπως και ο φίλαθλος κόσμος…..ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ που μου χαρίσατε…Εύχομαι ό,τι καλύτερο στον ΑΟΧ…….Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ..ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ….\”
Οι πληροφορίες του Flashnews.gr αναφέρουν ότι ο 20χρονος επιθετικός έχει δεχθεί κρούση από τον Ιωνικό, στον οποίο αναμένεται να καταλήξει ως δανεικός από τον Ατρόμητο και ο Πορτογάλος πρώην φορ του ΑΟΧ Φάμπιο!

Ο Σαντριάς γίνεται ο έκτος παίκτης που δεν συνεχίζει στον ΑΟΧ από τον Σεπτέμβριο, μετά τους Μαλδονάδο, Κουίγιο, Βαρουξάκη, Γιάκοβιτς και Μοντρούκιο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook