Την δική της ματιά στην απεικόνιση αλλά και την προσιτότητα της τέχνης προσπαθεί να μοιραστεί η  Μιμίκα Παπάζογλου. Επιλέγοντας ένα μικρό καφέ στον Κάτωλα (καφέ φτούκα Ποττιέ 19) που από την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου στις 20:00 θα παρουσιάσει στην γενέτειρα της τα Χανιά,  την νέα της δουλειά  με θέμα «Παιδιά & Παιχνιδίσματα», προσθέτοντας σε ένα ενήλικο χώρο λίγο από τον αυθορμητισμό που περιέχουν τα έντονα παιδικά συναισθήματα.

Χαρά, λύπη, χρώμα, παιχνίδι έμφυτα ανθρώπινα χαρακτηριστικά που έχουμε ανάγκη και σαν παιδιά και σαν ενήλικοι σε εποχές όπως τις σημερινές. Μια προσέγγιση στην διαφορετικότητα των ανθρώπων μακριά από ρατσιστικές αντιλήψεις και άλλα εμπόδια στο δρόμο προς το παιχνίδι. Οι άνθρωποι δεν σταματάνε να παίζουν επειδή γερνάνε. Γερνάνε επειδή σταματούν να παίζουν.

*Η Μιμίκα είναι πτυχιούχος του κρατικού ινστιτούτου τέχνης Βενετίας και Φλωρεντίας   ζωγραφικής και συντήρησης  έργων τέχνης στο palazzospinelli.
Έχει εργασθεί επί 25 χρόνια ως συντηρήτρια  έργων τέχνης στο υπουργείο πολιτισμού  και στην Δ/νση  συντηρήσεως Αθήνα,     Έχει κάνει  μαθήματα ζωγραφικής σε παιδιά, έχει εικονογραφήσει πανεπιστημιακά περιοδικά και έχει συμμετάσχει σε εκθέσεις ζωγραφικής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook