Τελευταία ενημέρωση:13:32

Το τελευταίο τους χαρτί έπαιξαν τα ξημερώματα \”τζογαδόροι\” σε καφετέρια στη Σταλίδα Ηρακλείου, όμως τον άσσο στο μανίκι έκρυβαν οι αστυνομικοί που τους συνέλαβαν μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής, δυνάμεις της αστυνομίας πραγματοποίησαν έφοδο στο κατάστημα και συνέλαβαν συνολικά 15 άτομα πάνω από τραπέζι όπου αντί για φλιτζάνια καφέ, είχε στηθεί παιχνίδι \”Πόκα\”.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Σήμερα (28.12.2013) τα ξημερώματα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα «Καφετέρια-Μπαρ» σε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Χερσονήσου, όπου διαπιστώθηκε η διενέργεια του παράνομου τυχερού, χαρτοπαίγνιου «ΠΟΚΑ» στην Αμερικάνικη παραλλαγή του «TEXAS HOLDEM POKER» με χρήματα και χαρτοπαικτικές μάρκες διαφόρων χρωματισμών, οι οποίες αντιστοιχούσαν σε διάφορα χρηματικά ποσά.

Συνελήφθησαν, συνολικά δεκαπέντε (15) άτομα, ο 58χρονος ημεδαπός υπεύθυνος του καταστήματος και δεκατέσσερα (14) άτομα, ηλικίας από 18 έως και 63 ετών, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Κατασχέθηκαν συνολικά :
• το χρηματικό ποσό των τεσσάρων χιλιάδων εννιακοσίων τριάντα (4.930) ευρώ, προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου παιχνιδιού,
• 519 μάρκες διαφόρων χρωματισμών, οι οποίες αντιστοιχούσαν σε διάφορα χρηματικά ποσά και
• έξι (6) τράπουλες αποτελούμενες από πενήντα δύο φύλλα έκαστη,

Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook