Η Μαριάντα Πιερίδη βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει το πρώτο της παιδάκι, το οποίο θα είναι αγοράκι.

Η ίδια δηλώνει στο ένθετο «S» των παραπολιτικών, ότι έχει ηρεμήσει πολύ και νιώθει πολύ γαλήνια. Βέβαια, το 2013 δεν ήταν εύκολη χρονιά για εκείνη, αφού μπαινοέβγαινε στα νοσοκομεία για να αντιμετωπίσει κάποια γυναικολογικά προβλήματα, που ίσως να της στοίχιζαν την εγκυμοσύνη.

Όλα, όμως, πέρασαν και τελικά η χρονιά που μας αφήνει θα της αφήσει μια «γεύση όμορφη, γλυκιά και ευχάριστη».

Μάλιστα, δίνει κουράγιο σε όλες τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα που πέρασε και εκείνη, μέσω Facebook: «Έχω δώσει τα μηνύματά μου σε γυναίκες που θέλουν να αποκτήσουν παιδάκι ή πρόκειται να γίνουν μανούλες. Αυτό που θέλω να πω σε όλες είναι ότι για όλους έχει ο Θεός».

Τι απαντά σε εκείνες που βάζουν την καριέρα πάνω από τη μητρότητα;: «Δεν καθυστερεί η εγκυμοσύνη καμία δόξα. Δεν αντιλαμβάνονται κάποιες πως η μητρότητα τις ανανεώνει 1.000%». Εγώ νιώθω απίστευτη ανανέωση».

Όσο για το κεφάλαιο «Γάμος» λέει: «Δεν σκέφτομαι τον γάμο… Τα πανηγύρια είναι έξω από εμάς! Είναι ωραία όλα αυτά, αλλά δεν είμαι σε φάση να τα σκεφτώ».

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook