Την πεποίθηση ότι η νέα χρονιά πρέπει και μπορεί να αποτελέσει το εναρκτήριο λάκτισμα για επιστροφή στην ανάπτυξη, εκφράζει ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ενόψει της έλευσης του 2014. 
Αφού επισημαίνει πως «η διαδρομή της χώρας μας το 2013 κάθε άλλο παρά σπαρμένη με άνθη ήταν» ο πρόεδρος του ΒΕΘ σημειώνει: «Κάνοντας μια γιγάντια προσπάθεια, η Ελλάδα προσπαθεί να κερδίσει τη μάχη. Αποδεικνύει καθημερινά, ότι αξίζει την εμπιστοσύνη των εταίρων της και της διεθνούς κοινότητας. Αυτό που πρέπει να γίνει κοινός τόπος στους εταίρους μας είναι ότι η λιτότητα, που διαδέχεται τη λιτότητα δεν μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα». 
Το 2014, σημειώνει ο κ. Παπαδόπουλος «πρέπει να αποτελέσει τη χρονιά, που θα ξεκινήσει η σταθερή ανάκαμψη» επισημαίνοντας- μεταξύ άλλων -πως «βελτιώσεις απαιτούνται και στο επίπεδο της φορολογίας, προς την κατεύθυνση της απλοποίησης του συστήματος και της ανταγωνιστικότητας των φορολογικών συντελεστών, ενώ σημαντικές ευκαιρίες αναμένεται να προκύψουν από την επιτάχυνση του προγράμματος των αποκρατικοποιήσεων και την εφαρμογή του σχεδίου αξιοποίησης της δημόσιας ακίνητης περιουσίας».
newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook