Ο Μίκαελ Σουμάχερ μπορεί να μην άλλαξε τη χρονιά όπως ο ίδιος θα ήθελε, μαζί με τα μέλη της οικογένειάς του, ωστόσο αποδεικνύει ότι είναι ένας μαχητής της ζωής.

Όπως τόνισε η μάνατζέρ του στη διάρκεια της νύχτας η κατάστασή του παρέμεινε σταθερή. Η Σαμπίνα Κεμ ενημέρωσε τους δημοσιογράφους έξω από το Νοσοκομείο της Γκρενόμπλ ότι οι γιατορί παρακολουθούν πολύ καλά τον Σουμάχερ ενώ πρόσθεσε ότι δεν θα σχολιάσει φήμες σχετικά με την κατάστασή του. Επισήμως οι γιατορί τόνισαν σε χθεσινό ανακοινωθέν ότι δείχνει σημάδια βελτίωσης, αλλά δεν είχε διαφύγει ακόμη τον κίνδυνο.

Ο κορυφαίος οδηγός της Formula 1 των προηγούμενων ετών διατηρείται σε τεχνητό κώμα από τους γιατρούς μετά και τη δεύτερη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κρανιοεγκεφαλική πίεση.

Όπως επεσήμαναν μετά τη δίωρη, δεύτερη επέμβαση ελέγχουν καλύτερα την κατάσταση, αλλά είναι ακόμη σε κρίσιμο σημείο. Είναι σε συνεχή επικοινωνία και ενημερώνουν διαρκώς την οικογένεια του Σουμάχερ, ενώ προειδοποίησαν ότι ακόμη υπάρχει έντονη αιμορραγία.

Ενδιαφέρον προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητες για τις συνθήκες υπό τις οποίες τραυματίστηκε ο Μίκαελ Σουμάχερ.

Η μάνατζερ του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή Σαμπίνα Κεμ, ανέφερε πως το κράνος του Σουμάχερ έσπασε μετά από πρόσκρουση σε βράχο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαριά. Σύμφωνα με την Κεμ ο Σουμάχερ δεν ήταν μόνο με τον γιο του, αλλά με μια ομάδα από φίλους, καθώς επίσης ότι δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα την στιγμή του ατυχήματος.

newpost.gr