Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Πλατανιά παραχώρησε ο Κώστας Μενδρινός.
Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα των \”ερυθρόλευκων\” ο πρώην μέσος του Πανιώνιου ξεκαθάρισε ότι οι στόχοι του συμβαδίζουν με αυτούς της νέας του ομάδας: «Αυτό που λέω πάντα και δεν θα σταματήσω να το λέω είναι ότι κυρίαρχο είναι η επίτευξη των στόχων της ομάδας, διότι αν αυτό συμβεί, αναδεικνύεται ο κάθε ποδοσφαιριστής και η κάθε φιλοδοξία που έχει. Κάθε χρονιά δημιουργούνται νέοι στόχοι για τον κάθε ποδοσφαιριστή. Νομίζω ότι ο Πλατανιάς σού δίνει τη δυνατότητα να δουλέψεις και να γίνεις καλύτερος ποδοσφαιριστής και θέλω κι εγώ, μέσα από την ομάδα, και αφού ολοκληρωθούν οι στόχοι της, να βελτιώνομαι συνεχώς και να επιδιώκω συνεχώς το καλύτερο».
Όσον αφορά για την απόφαση να \”κατηφορίσει\” στα Χανιά για λογαριασμό του Πλατανιά ανέφερε: «Ο χρόνος που χρειάστηκε για να αποφασίσω να έρθω στον Πλατανιά ήταν πραγματικά λίγος. Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος. Με είχαν ενημερώσει πολύ καλά και ο Φανούρης (Γουνδουλάκης) και ο Άγγελος (Ζουμπουλάκης), που είναι φίλοι μου και οι οποίοι μου είχαν πει τα καλύτερα για την ομάδα. Οπότε ήταν μια εύκολη απόφαση».

Η προπόνηση της Παρασκευής

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πλατανιά για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Βέροια.

Η επίσημη ενημέρωση:

«Έμφαση σε θέματα τακτικής έδωσε και σήμερα ο προπονητής του Πλατανιά Χανίων, Νίκος Αναστόπουλος κατά τη διάρκεια της προπόνησης της ομάδας, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε.
Θεραπεία ακολουθούν οι Θέρα, Ναζλίδης.
Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση το μεσημέρι στο Μάλεμε και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον Κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με τη Βέροια».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook