Δεκάδες ήταν τα οχήματα που υπέστησαν βλάβες και ζημιές χθες βράδυ μετά την νεροποντή περνώντας από την Ούλωφ Πάλμε με κατεύθυνση κυρίως προς Βασιλιές ,Μαραθίτη ,Αγ Βλάσση,Σύλλαμο.

Η άκρως απαράδεκτη εικόνα που επικρατεί σε πολλά σημεία του οδοστρώματος ήταν η αιτία πολλοί οδηγοί να πέσουν σε \”φονικά χαντάκια\” που προξένησαν ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές στα οχήματα τους.

Αγανακτισμένοι οι οδηγοί κάνουν για μια ακόμα φορά έκκληση στην δημοτική αρχή και στον αρμόδιο αντιδήμαρχο να ληφθούν άμεσα μέτρα για την αποκατάσταση του οδοστρώματος που ειδικά σε κάποια σημεία όπως στον αριθμό 246-248 είναι άκρως επικίνδυνα .

Ενδιαφέρον όμως θα έχει σήμερα να δούμε όσοι από αυτούς θα ζητήσουν αποζημίωση για τις φθορές που υπέστησαν τα οχήματα τους καθώς και για ψυχική οδύνη.

Από θαύμα δεν είχαμε ατύχημα σοβαρότερο μιας και ο δρόμος είναι πολυσύχναστος με κυκλοφορία που σε κάποιες ώρες του 24ώρου γίνεται πυκνή, όχι μόνο με οχήματα αλλά και με δίκυκλα

Η άθλια εικόνα έχει καταγραφεί και στο παρελθόν από πολίτες και ΜΜΕ ωστόσο \”φωνή βοώντος…\” από την δημοτική αρχή.Οι εικόνες και το βίντεο μιλούν από μόνα τους…Μια λέξη μόνο \”Ντροπή\”!

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook