Με νίκη επί του Περιστερίου ξεκίνησαν το απόγευμα του Σαββάτου (7/5) οι υποχρεώσεις του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ΑΝΕΚ LINES στην Αθήνα, με το τελικό 10-5 να χαρακτηρίζει την επικράτηση επί του αντιπάλου του.

                          

Η χανιώτικη ομάδα έτσι παρέτεινε ακόμα περισσότερο το σερί των επιτυχιών της, φτάνοντας τις 9 συνεχόμενες ενώ εφόσον καταφέρει και επιβληθεί και σε βάρος του Τρίτωνα με τον οποίο είναι προγραμματισμένο να παίξει την Κυριακή (8/5) στο Μαρούσι, θα ολοκληρώσει με το απόλυτο των νικών, την παρουσία της στην α’ φάση του πρωταθλήματος.

Ο Ν.Ο.Χ. ΑΝΕΚ LINES παρουσιάστηκε στο κολυμβητήριο Περιστερίου αποφασισμένος να \”καθαρίσει\” από πολύ νωρίς το παιχνίδι με αποτέλεσμα, με το τέλος του α’ ημιχρόνου, να έχει εξασφαλίσει διαφορά 5 τερμάτων (1-6). Στη συνέχεια, το συγκρότημα του Νίκου Βλαζάκη έχασε τον ρυθμό του, γεγονός που αποδίδεται στην έλλειψη σοβαρών προπονήσεων το τελευταίο μεγάλο διάστημα κι έτσι αντί η διαφορά να λάβει μεγαλύτερες ίσως διαστάσεις περιορίστηκε να παραμείνει στα ίδια επίπεδα, με το τελικό 5-10 να χαρακτηρίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Για τα Χανιά, πρώτος σκόρερ ήταν ο Σολανάκης με 3 γκολ ενώ σημαντικές βοήθειες στο σκοράρισμα έδωσαν ο Βιζυράκης (2), ο Χαριτάκης (2), ο Λάππας (2) και ο Φράγκος (1).

Στον αντίποδα, τα γκολ για το Περιστέρι σημείωσαν οι Δουσέσης (2), Μπακλατζής (1), Φωτίου (1) και Σταυρόπουλος (1).

Τα 8λεπτα: 1-2, 0-4, 3-2, 1-2 

Την Κυριακή (8/5) στις 15.30 ο Ν.Ο.Χ. ΑΝΕΚ LINES θα αναμετρηθεί για τη 10η αγωνιστική με τον Τρίτωνα.

 

Πηγή: nox.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook