\”Ποδαρικό\” με ήττα έκανε ο Εργοτέλης με τον Ατρόμητο να παίρνει τους τρεις βαθμούς στο πρώτο ματς της χρονιάς στο Παγκρήτιο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 17\’ με τον Καραμάνο που έκανε το 1-0, σκορ που παρέμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Οι \”κιτρινόμαυροι\” διαμαρτυρήθηκαν σε δύο φάσεις στο φινάλε για πέναλτι, ωστόσο ο Κύζας έδειξε κάρτα στον Μεχία για θέατρο στην πρώτη φάση. Στη δεύτερη που ο Φυτανίδης σταμάτησε πάνω στη γραμμή κεφαλιά του Αναστασάκου -με το χέρι υποστηρίζουν οι παίκτες του Εργοτέλη- με το σώμα είπε ο διαιτητής της αναμέτρησης.

Οι φάσεις του αγώνα:

10\’ Απειλεί ο Εργοτέλης με το σουτ από τον Πίτσο όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Πολιορκία στην περιοχή του Εργοτέλη, τελικά οι γηπεδούχοι απομάκρυναν.

14\’ Καλό αουτ από τον Χαντί, η μπάλα κατέληξε δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Τσενάμο.

17\’ ΓΚΟΛ για τον Ατρόμητο. Ανοίγουν το σκορ οι φιλοξενούμενοι με τον Τάσο Καραμάνο, ο οποίος σούταρε δυνατά κι έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας του Καβουσάκη.

21\’ Τεράστια ευκαιρία για τον Εργοτέλη. Οι γηπεδούχοι βρήκαν \”ανοιχτή\” την άμυνα του Ατρομήτου, η μπάλα έφτασε στον Διαμαντάκο, ο οποίος σούταρε μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε, εν συνεχεία ο Τσενάμο την απέκρουσε και κατέληξε λίγο άουτ.

27\’ Καλή προσπάθεια και σουτ από τον Μπουχαλάκη, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στην αγκαλιά του Τσενάμο.

28΄Κίτρινη κάρτα στον Χαντί για \”θέατρο\” μέσα στην περιοχή

31\’ Κίτρινη κάρτα στον Σαρρή για μαρκάρισμα στον Ούμπιδες, ο οποίος έφευγε στην \”κόντρα\”. Κίτρινη και στον Πίτου Γκαρσία γιατί εκτέλεσε το φάουλ πριν σφυρίξει ο Κύζας.

51\’ Κίτρινη κάρτα στον Καραμάνο για \”θέατρο\” μέσα στην περιοχή

60\’ Μπλοκάρει εύκολα ο Τσενάμο το γυριστό σουτ από τον Διαμαντάκο

80\’ Μπλοκάρει εύκολα ο Τσενάμο το σουτ από τον Χαντί

87\’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Εργοτέλη με το σουτ από τον Χαλκιαδάκη και τη σπουδαία απόκρουση από τον Τσενάμο

90 + 1\’ Κάρτα στον Μεχία για \”θέατρο\” την ώρα που οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για πέναλτι. Ο Κύζας θεώρησε πως ο παίκτης έπεσε μόνος του.

90 + 2\’ Διαμαρτύρονται ξανά για πέναλτι οι γηπεδούχοι για χέρι του Φυτανίδη μέσα στην περιοχή.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Εργοτέλης: Καβουσάκης, Τζανακάκης, Πίτσος (81\’ Κούτρης), Σαρρής, Μεχία, Καρντόσο, Ρομάνο, Μπουχαλάκης (64\’ Χαλκιαδάκης), Χαντί, Αναστασάκος, Διαμαντάκος (76\’ Δωματάς).

Ατρόμητος: Τζενάμο, Ταυλαρίδης, Φάμπιο (69\’ Μπάλλας), Λαζαρίδης, Ούμπιδες, Γκαρσία, Νάστος, Γιαννούλης, Δημούτσος, Παπαδόπουλος (81\’ Ναπολεόνι), Καραμάνος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook