Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στα Χανιά την Κυριακή 5/1, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 14 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 12 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.
Για την Δευτέρα 6/1 αναμένεται συννεφιά με θερμοκρασία απο 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς ανέμους έως 2 μποφόρ.
Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στο Ρέθυμνο την Κυριακή 5/1, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. 
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία στους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.
Για την Δευτέρα 6/1 αναμένεται αραιή συννεφιά με θερμοκρασία απο 12 έως 18 βαθμούς και μέτριους νότιους ανέμους έως 4 μποφόρ.
Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ηράκλειο την Κυριακή 5/1, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. 
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με σποραδική συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση της άπνοιας.
Την Δευτέρα 6/1 αναμένεται  αραιή συννεφιά με θερμοκρασία απο 12 έως 18 βαθμούς και μέτριους νότιους ανέμους έως 4 μποφόρ.
Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Ιεράπετρα την Κυριακή 5/1, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανέμους έως 2 μποφόρ.
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας αναμένεται σποραδική συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου και νότιους ανέμους έως 2 μποφόρ.
Την Δευτέρα 6/1 αναμένεται συννεφιά με θερμοκρασία απο 12 έως 14 βαθμούς και μέτριους νότιους ανέμους έως 4 μποφόρ.
meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook