Εκπαιδευτική ημερίδα για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές θα πραγματοποιήσει ο σύνδεσμος ασφλαιστικών διαμεσολαβητών Χανίων με το Επιμελητήριο Χανίων σε συνεργασία με το Ι.ΧΟ.Σ.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου από τςι 17.30 – 21.30 στην αίθουσα του επιμελητηρίου Χανίων

Η νέα εποχή της ύφεσης αλλα και των ταχύτατων αλλαγών στον χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης απαιτούν προσεκτικό στρατηγικό σχεδιασμό αλλα και διαχείριση της ψυχολογίας της δικής μας αλλα και του πελάτη .

Στην ημερίδα αυτή θα αναλυθούν τα βασικά σημεία του στρατηγικού σχεδιασμού που πρέπει να χαράξει ο σύγχρονος ασφαλιστικός διαμεσολαβητής προκειμένου να επιβιώσει της ύφεσης αλλα και να αξιοποιήσει τις τεράστιες ευκαιρίες που παρουσιάζονται.

Eπίσης θα παρουσιαστούν τεχνικές διαχείρισης της ψυχολογίας του αλλα και νέα μοντέλα πώλησης στον \”φοβισμένο \” σημερινό καταναλωτή .Τέλος θα αναλυθεί πρωτοποριακή μεθοδολογία άριστης εξυπηρέτησης χαρτοφυλακίου και μειωσης ακυρωσιμότητας .

Εξυπηρέτηση με «θετική διαφορετικότητα» που οδηγεί στον πιστό πελατη και σε ποιοτικές συστάσεις .Αξιοποίηση χαρτοφυλακίου. Γεφυρες πωλήσεων από απο κάθε προιόν για λοιπούς κλάδους – προιόντα και υπηρεσίες .Στρατηγική ηλεκτρονικής κατηγοριοποίησης πελατολογίου και ανάπτυξη υγιούς και και κερδοφόρου πελατολογίου .

Δείτε πατώντας ΕΔΩ  συνοπτική ανάλυση της θεματολογίας

Το κόστος για κάθε συμμετοχή είναι συμβολικό και ανέρχεται στα 10 ευρώ. Για τους συμμετέχοντες διαμεσολαβητές εκτος νομου Χανίων η είσοδος θα είναι δωρεάν .
Για την κράτηση της θέσης θα πρέπει να έχει γίνει κατάθεση στο ταμείο του συλλόγου και να υπάρχει η αντίστοιχη απόδειξη.Σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να γινεί η πληρωμή κατα την είσοδο στην ημερίδα .

θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας διοτι οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνέπεια σας!

Για πληροφορίες επικοινωνείστε με το Σ.Α.Δ.Χ στο 6945813229 και http://www.chania-cci.gr/website/index.php/el/ η με το Ι.ΧΟ.Σ στο 2109480482 ή [email protected] και url : www.ixosacademy.edu.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook