«Ως Ν.Δ. έχουμε επεξεργασμένες θέσεις για το θέμα των συνεταιρισμών, τις οποίες και θα καταθέσουμε κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή, συμβάλλοντας υπεύθυνα και εποικοδομητικά στην εθνική υπόθεση της αγροτικής ανάπτυξης στην πατρίδα μας». Τα παραπάνω ανέφερε ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Αγροτικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κοζάνης, κ. Γ. Κασαπίδης.
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κ. Κασαπίδης: «Πριν από, περίπου, 12 μήνες, η Ν.Δ., δια του προέδρου της κ. Αντώνη Σαμαρά, έθεσε ως πρώτη προτεραιότητα για τον αγροτικό τομέα την εξυγίανση και ενδυνάμωση του τελούντος υπό κατάρρευση συνεταιριστικού κινήματος στη χώρα. 
Μετά από πολύμηνη καθυστέρηση, η κυβέρνηση αναγκάζεται, εκ των πραγμάτων, να αναγνωρίσει τη σοβαρότητα του προβλήματος για τον αγροτικό τομέα και τη χώρα γενικότερα. Για ακόμα μια φορά, αποδεικνύεται ότι δεν διαθέτει τα απαραίτητα αντανακλαστικά για να προλάβει και να αντιμετωπίσει κρίσιμα προβλήματα, που αφορούν την αγροτική μας οικονομία και κοινωνία».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook