Συννεφιά προβλέπεται για τα Χανιά την Τετάρτη 8/1, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 15 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. 
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.
Συννεφιά προβλέπεται για το Ρέθυμνο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 14 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 5 μποφόρ. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.
Συννεφιά προβλέπεται για το Ηράκλειο, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 15 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 4 μποφόρ. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.
Αραιή συννεφιά προβλέπεται για την Ιεράπετρα την Τετάρτη 8/1, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 15 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 5 ποφόρ. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου και ανέμους, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.
meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook