Για μια αξονική τομογραφία πήγε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, ένας 60χρονος καρκινοπαθής και βρέθηκε να νοσηλεύεται καθώς αντί για το ειδικό σκιαγραφικό υγρό, του χορηγήθηκε…αντισηπτικό σαπούνι !!!
Το απίστευτο αυτό περιστατικό συνέβη όταν ο 60χρονος πήγε στο νοσοκομείο για μια αξονική ρουτίνας προκειμένου να διαπιστωθεί η πορεία της ασθένειάς του.
Όμως, όταν του δόθηκε το ειδικό σκιαγραφικό σκεύασμα, ένοιωσε ένα κάψιμο και το ανέφερε αμέσως. 
Ευτυχώς υπήρξε άμεση ανταπόκριση των γιατρών, και μόλις διαπιστώθηκε απο τα υπολλείμματα του σκευάσματος πως επρόκειτο για αντισηπτικό σαπούνι, του έγιναν οι αναγκαίες εξετάσεις και εισήχθη στο νοσοκομείο για παρακολούθηση.
Ευτυχώς δεν υπήρξαν δυσάρεστες επιπτώσεις στην υγεία του, ενώ σύμφωνα με το διοικητή του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, διετάχθη Ένορκη Διοικητική Εξέταση.
Σύμφωνα με τον κ.Ξυπολυτά, κάποιος απο το προσωπικό του Νοσοκομείου πήρε ένα – άδειο απο το σκιαγραφικό υγρό – μπουκάλι και έβαλε μέσα αντισηπτικό σαπούνι.
Έτσι, πριν την αξονική τομογραφία στον 60χρονο, πήραν το συγκεκριμένο μπουκάλι και θεωρώντας πως περιέχει σκιαγραφικό του το έδωσαν.
Ευτυχώς, χωρίς τραγικές επιπτώσεις, καθώς το αντισηπτικό ήταν σε μεγάλη διάλυση με νερό.
(Με πληροφορίες απο Νέα Τηλεόραση)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook