Ένας δυνατός οργασμός είναι φυσικά απολαυστικός και καλοδεχούμενος, ενώ δίνει το ιδανικό φινάλε στη σεξουαλική πράξη.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι πρόκειται για την καλύτερη αίσθηση που μπορεί να απολαύσει ο άνθρωπος, όμως είναι πράγματι έτσι;

Όσον αφορά το σεξ είναι σίγουρα ό,τι πιο δυνατό, όμως υπάρχουν πολύ πιο ισχυρές δόσεις τόνωσης που μπορούμε να απολαύσουμε σε καθημερινή βάση.

Δείτε ποιες είναι οι μικρές χαρές της ζωής που μπορούν να μας κατακλύσουν και να μας γεμίσουν ευχάριστα και αναζωογονητικά συναισθήματα.

1. Το ασταμάτητο γέλιο

Έχει συμβεί σε όλους και είναι αναμφίβολα απολαυστικό. Ένα αστείο περιστατικό, μια φάρσα και ένα ανέκδοτο μπορούν να μας κάνουν να γελάσουμε μέχρι δακρύων και να κάνουν τους παλμούς της καρδιάς να χτυπήσουν κόκκινο.

2. Ο ύπνος του σαββατοκύριακου

Ειδικότερα μετά από μια κουραστική νύχτα, δεν υπάρχει πιο καθησυχαστική σκέψη από το ότι δε χρειάζεται να σηκωθούμε από το κρεβάτι! Αυτή η αίσθηση είναι ακόμη πιο γλυκιά το χειμώνα, όταν έξω κάνει κρύο και το κρεβάτι είναι απολαυστικά ζεστό.

3. Η ανταπόκριση στον έρωτα

Ένα απλό «Σ’αγαπώ» μπορεί να αλλάξει τα πάντα στη ζωή ενός ερωτευμένου ανθρώπου. Η ανταπόκριση στον έρωτα είναι από τα δυνατότερα συναισθήματα που υπάρχουν.

4. Μια σημαντική επιτυχία

Η αναγνώριση των κόπων μας ενισχύει την αυτοπεποίθησή μας και μας και μας δίνει κίνητρα για να συνεχίσουμε. Είτε πρόκειται για ακαδημαϊκή είτε για επαγγελματική επιτυχία, η αναγνώριση και η επιβράβευση είναι σημαντική για μικρούς και μεγάλους.

5. Το αφρόλουτρο

Ένα χαλαρωτικό μπάνιο μπορεί να μας αναζωογονήσει, να διώξει το στρες και να τονώσει κάθε σημείο του σώματος.

6. Η αναπάντεχη οικονομική ενίσχυση

Τα χρήματα δε φέρνουν την ευτυχία, σίγουρα όμως μπορούν να μας χαρίσουν ένα χαμόγελο. Είναι καθησυχαστικό να γνωρίζουμε ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε στις οικονομικές μας υποχρεώσεις, ιδιαίτερα εάν έχουμε αντιμετωπίσει σημαντικές δυσκολίες στο παρελθόν.

onmed.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook