Δεν «σήκωνε» την απόρριψη από τη γυναίκα με την οποία είχε δεσμό ένας νεαρός αλλοδαπός και, όταν έχασε την ίδια μαζί με το… σπίτι όπου συγκατοικούσαν, αποφάσισε να την εκδικηθεί πυρπολώντας το αυτοκίνητό της και αυτό ενός συγγενούς της που έσπευσε να τη βοηθήσει!

Ο 32χρονος Ρουμάνος «Νέρωνας» έγινε έξω φρενών όταν άκουσε την 39χρονη Ελληνίδα με την οποία διατηρούσε σχέση τους τελευταίους οκτώ μήνες να του λέει να… μαζέψει τα πράγματά του και να φύγει από το σπίτι της στην Σπάρτη. Φεύγοντας, άρχισε να την απειλεί και λίγες ώρες αργότερα έκανε… μπουρλότο το αυτοκίνητό της το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς!

Η 39χρονη τον είδε να βάζει φωτιά και κάλεσε σε βοήθεια τον συγγενή της, αλλά ούτε αυτός ούτε η Πυροσβεστική πρόλαβαν να αντιμετωπίσουν τις φλόγες. Ο εμπρηστής, που παρακολουθούσε κρυμμένος, θέλησε να… τιμωρήσει τον συγγενή για την παρέμβασή του και πήγε στο σπίτι του, όπου έβαλε φωτιά και στο δικό του αυτοκίνητο προκαλώντας μεγάλες ζημιές! Στη συνέχεια, τράπηκε σε φυγή και εξαφανίστηκε. Η Ασφάλεια Σπάρτης που ειδοποιήθηκε για τον διπλό εμπρησμό, τον αναζητά παντού.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook