Με τους αγώνες της α' φάσης του πρωταθλήματος ανοίγει η αυλαία για τους Νέους Άνδρες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, ο οποίος και στοχεύει σε πρόκριση.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ:

«Ανοίγει η αυλαία για το άθλημα του πόλο, με τους αγώνες της α’ φάσης του πρωταθλήματος Νέων Ανδρών και το Ναυτικό Όμιλο Χανίων να ελπίζει σε πρόκριση.

Η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη συμμετέχει στον "Όμιλο Χανίων", με τους αγώνες να φιλοξενούνται στην 25άρα πισίνα του κολυμβητηρίου Χανίων, με αντιπάλους το Ναυτικό Όμιλο Ρεθύμνου και τον ΟΦΗ. Η αρχή θα γίνει κόντρα στο Ρέθυμνο το Σάββατο 11 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι ενώ την Κυριακή (12/1) θα ακολουθήσουν τα παιχνίδια ΟΦΗ-Ρέθυμνο και Χανιά-ΟΦΗ.

Την πρόκριση για την επόμενη φάση που είναι προγραμματισμένη για το τριήμερο 7 με 9 Μαρτίου, θα πάρει η ομάδα που θα τερματίσει στην πρώτη θέση.

Η αποστολή για τον Ν.Ο.Χ. είναι η εξής: Χατζηιωάννου, Χατζηδάκης, Σολογάνης, Σκουμπάκης, Μυγιάκης, Δασκαλάκης, Μπιτσάκης Αντ. Εμμ., Παπασηφάκης, Κοκονάς, Μαρκουλάκης, Παπαδόπουλος, Κεραμειανάκης, Μαρκάκης, Αποστολάκης, Παπαμανιωλουδάκης, Πέλεσης, Μπιτσάκης Αντ. Γεωρ., Μανωλιουδάκης, Τσιστράκης.

Και το πρόγραμμα:

1η αγωνιστική – Σάββατο (11/1), 12:00
Ν.Ο. Ρεθύμνου - Ν.Ο. Χανίων

2η αγωνιστική – Κυριακή (12/1), 12:00
ΟΦΗ - Ν.Ο. Ρεθύμνου

3η αγωνιστική – Σάββατο (12/1), 18:00
Ν.Ο. Χανίων - ΟΦΗ»