Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε σήμερα ο δήμος Μαλεβιζίου, με τους εργαζόμενους και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου να συγκεντρώνονται στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ. Σ. και να ανταλλάσσουν ευχές για τη νέα χρονιά.

Ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης στο σύντομο χαιρετισμό του αμέσως μετά τον Αγιασμό, αναφέρθηκε στα έργα της δημοτικής αρχής που ολοκληρώθηκαν κατά το 2013 αλλά και σε αυτά που βρίσκονται σε εξέλιξη και ευχήθηκε σε όλους να έχουν υγεία και δύναμη το 2014.

«Θα είναι μια δύσκολη χρονιά, αλλά δεν έχουμε την πολυτέλεια να επαναπαυτούμε ούτε λεπτό. Η προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια αποδίδει καρπούς και πρέπει με ακόμα μεγαλύτερη ένταση να συνεχίσουμε τον αγώνα, για να μην χάσει ο τόπος μας την τελευταία ευκαιρία ανάπτυξης που του δίνεται» τόνισε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Μαλεβιζίου, ευχαριστώντας παράλληλα όλους τους εργαζόμενους για τα εξαιρετικά αποτελέσματα που έχουν πετύχει.

Τον Αγιασμό τέλεσαν ο π. Γεώργιος Μαλλιωτάκης και ο π. Μιχάλης Μανιαδής, ενώ το φλουρί το βρήκε Μαρίνα Παναγιωτάκη, η οποία και πήρε ως δώρο ένα Αγιοκωνσταντινάτο και μια 5νθήμερη άδεια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook