Τα παιχνίδια τελειώνουν με το σφύριγμα του διαιτητή, κάτι που δεν το πρόσεξαν οι παίκτες του ΟΦΗ με αποτέλεσμα να χάσουν μοναδική ευκαιρία να φύγουν με τους τρεις βαθμούς από την Κατερίνη. 
Το συγκρότημα του Νίκου Αναστόπουλου έμεινε στο 1-1 με τον Πιερικό, καθώς δέχτηκε το γκολ, στην τελευταία φάση με κεφαλιά του Κοντέων. 
Οι Κρητικοί είχαν προηγηθεί με τον Καμπάνταη στο 51’ ο οποίος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την σέντρα πάρε-βάλε του Μπούρμπου. Λίγα λεπτά νωρίτερα, οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι, όταν ο Μπουλούτ έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Γουμάχια, ενώ στην επόμενη φάση ο Καμπάνταης πλάσαρε από πλεονεκτική θέση όμως ο πορτιέρο του Πιερικού ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε τη μπάλα. 
Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΟΦΗ είχε καλές στιγμές στο 35’ με τον Κιάσσο, στο 43’ με τον Αγρίτη και στο 53’ με τον Καμπάνταη.

Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Γουμάγιας, Παπαγεωργίου, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Κοντέων, Χατζής, Πέντα, Μιλόσκοβιτς, Πουρτουλίδης (79\’ Νίκου), Γκουγκουλιάς (32’ Κωνσταντινίδης), Πουλάκος (46’ Περουτζίνι).

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Βερόν (83\’ Βλόνταρτσικ), Γαλανόπουλος, Αγρίτης, Κάλαϊτζιτς, Καμπάνταης, Γεωργίου, Παπουλής (71\’ Γιακούμπου), Κιάσσος (72\’ Μπουλούτ), Μπούρμπος, Μπερτίν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook