Η ΠΑΕ Πλατανιάς αύξησε την τιμή εισιτηρίου και όρισε την γενική είσοδο στον αγώνα με τον ΟΦΗ στα 20 ευρώ.
Η διάθεση των εισιτηρίων για το κρητικό ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής της Super League θα ξεκινήσει την Πέμπτη (16/01) και όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της Χανιώτικης ομάδας η κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευτεί έως και δύο εισιτήρια μόνο με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας. 
Η επίσημη ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι από την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014 θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Ο.Φ.Η., που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014, στις 19.30 στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2013 – 2014.
Η διάθεση θα γίνεται καθημερινά έως και τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου (πλην της Κυριακής 19 Ιανουαρίου) από τις 10 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι, από τα Γραφεία της Π.Α.Ε. στον Πλατανιά και από τα Γραφεία Διάθεσης Εισιτηρίων στα Χανιά (Κυδωνίας 67, δίπλα στο κατάστημα «Σταύρος Σπορ»).
Σημειώνεται ότι η αγορά εισιτηρίων θα είναι δυνατή μόνο με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας καθώς και ότι κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευτεί έως και δύο (2) εισιτήρια.
Γενική είσοδος: 20 ευρώ».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook