Σ’ ένα παιχνίδι, που η χαλαρότητα και των δύο ομάδων είχε τον πρώτο λόγο, ο Γιούχτας επικράτησε με 3-1 των Ασιτών και έκλεισε με τον δεξί τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, όσον αφορά στην σεζόν 2010 – 2011. 
Οι φιλοξενούμενοι, παρ’ ότι προηγήθηκαν στο 7’ με τον Περογαμβράκη, δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Ζαχαριουδάκης απέκρουσε πέναλτι στην επόμενη φάση, το οποίο εκτέλεσε ο Χριστόφορος Ανδριαδάκης. 
Παρ’ όλα αυτά, οι Αρχανιώτες απάντησαν στο 10’ όταν ο Τσαϊνης με κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ του Καινουργιάκη έφερε το ματς στα ίσα. 
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και πάλι ο Τσαϊνης, εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας των Ασιτών και με διαγώνιο σουτ έβαλε τους «πράσινους» σε θέση οδηγού.
Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε με κεφαλιά Τσαφαντάκης στο 57’, έπειτα από σέντρα του Ανδριαδάκη στο δεύτερο δοκάρι. 
Γιούχτας: Σαμαριτάκης, Μ. Κασσωτάκης, Καριωτάκης, Λουλιάδης, Ιερωνυμάκης, Καινουργιάκης, Τσαφαντάκης, Τριάντης (52’ Στάχτιαρης), Τσαΐνης (67’ Τσιντάρης), Ανδριαδάκης (82’ Σταθάκης), Γιακουμάκης.
Ασίτες: Ζαχαριουδάκης (82’ Πιπεράκης), Θεοχαράκης, Ιατράκης, Αποστολάκης, Οικονομάκης, Γ. Ρουμπάκης, Ε. Ρουμπάκης, Τσερεβελάκης, Ποτηράκης (63’ Μανιαδάκης), Σταυρακάκης, Περογαμβράκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook