Η τελευταία παράσταση για το φετινό Περιφερειακό για Επισκοπή και ΠΟΑ περιελάμβανε ένα «χορταστικό» παιχνίδι με 5 γκολ. Η ομάδα του Χρήστου Βασιλείου κατάφερε να κερδίσει με 3-2 και στοχεύει πλέον τη νέα χρονιά το… τελείωμα του πρωταθλήματος να βρεί αυτήν να πανηγυρίζει την άνοδο, που δεν ήρθε τη σαιζόν που ολοκληρώθηκε. Από την άλλη η ομάδα του Μανόλη Πατεμτζή έχει «κερδίσει» από το πρωτάθλημα την ανάδειξη αρκετών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, θέλοντας να συνεχίσει στον… δρόμο αυτό.

 

Στο 41’ με πέναλτι ο Νικολάου έστειλε τους γηπεδούχους με προβάδισμα στα αποδυτήρια για να ισοφαρίσει στο 59’ ο Καπετανάκης. Πριν κοπάσουν τα πανηγύρια για το 1-1 ο Καραβιώτης έβαλε στο 62’ και πάλι σε θέση οδηγού την ρεθυμνιώτικη ομάδα. Ένας φίλος από τα… παλιά, ο Μιχάλης Συσκάκης, σκόραρε εις βάρος της πρώην ομάδας του για το 2-2 στο 73’. Το γκολ που… χώρισε τελικά τις δυο ομάδες το σημείωσε στο 84’ ο Σουμπασάκης.

 

Επισκοπή: Α. Κελαϊδής, Σουμπασάκης, Χαρατσής, Κοκκινάκης, Πετράκης, Φρατζεσκάκης, Αντιασβίλι, Καραβιώτης, Νικολάου (81’ Γιακουμάκης), Μουλίτσας (71’ Γασπαράκης), Σιόρε (64’ Βελονάκης).

 

ΠΟΑ: Συνάνης, Βρεττός, Μαθιουδάκης, Γιακουμάκης, Οικονομάκης, Ανυφαντάκης, Φραγκιαδάκης (81’ Λεμπιδάκης), Συσκάκης, Τριχάκης (46’ Καστελλιανάκης), Καπετανάκης, Πετράκης (62’ Κατσούλης).

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook