Τελευταία ενημέρωση 18.32

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση απαγωγής του γνωστού επιχειρηματία, Μανώλη Καραμολέγκου, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του.

Μέχρι στιγμής, στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται δύο από τους δράστες, ενώ διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό των υπολοίπων.

Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, εμφανίστηκε στο Α.Τ. Κερατέας ο επιχειρηματίας με τον αλλοδαπό απαγωγέα, ο οποίος παραδόθηκε και συνελήφθη.

Οι αστυνομικοί φέρεται ότι είχαν εντοπίσει το κρησφύγετο των απαγωγέων μέσω του κινητού που χρησιμοποιούσαν για να επικοινωνούν με την οικογένεια.

Λίγη ώρα αργότερα, οι αρχές εντόπισαν και συνέλαβαν και δεύτερο δράστη στην περιοχή του Μαρκόπουλου.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των υπόλοιπων δραστών, ενώ ο κ. Καραμολέγκος αναμένεται να καταθέσει για όσα συνέβησαν με τους απαγωγείς.
Το χρονικό της απαγωγής

Τουλάχιστον τέσσερις στον αριθμό κακοποίοι έστησαν ενέδρα το βράδυ της Τρίτης στον Γέρακα καθώς ο επιχειρηματίας γύριζε στο σπίτι του. Οι δράστες του έκλεισαν τον δρόμο με δύο αυτοκίνητα, τον ακινητοποίησαν βίαια και στη συνέχεια τον έβαλαν στο ΙΧ και τον μετέφεραν στο κρησφύγετό τους στην Κερατέα.

Σύμφωνα πάντως με τις έως τώρα πληροφορίες, ο απαχθείς κατάφερε να πείσει έναν από τους δράστες, που είχε τον ρόλο να τον επιτηρεί στο σημείο, όπου τον είχαν οδηγήσει μετά την απαγωγή, ότι η Αστυνομία μέσω τηλεφώνων τούς είχε εντοπίσει και ήταν όλοι υπό παρακολούθηση.

Γι αυτό, το καλύτερο που είχαν να κάνουν, ήταν να παραδοθούν.

Έτσι ο δράστης – φρουρός του δέχθηκε να μεταβούν μαζί στο Τμήμα της Κερατέας, όπου αμφότεροι εξετάζονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι απαγωγείς ζητούσαν από την οικογένεια του επιχειρηματία υπέρογκο ποσό, προκειμένου να τον απελευθερώσουν.

Την απαγωγή του ιδιοκτήτη της Αρτοβιομηχανίας Καραμολέγκος, επιβεβαίωσε νωρίτερα σε ανακοίνωσή της η ίδια η εταιρεία στην ηλεκτρονική της ιστοσελίδα.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου, «Σε συνέχεια δημοσιευμάτων που εμπλέκουν τον ιδιοκτήτη της Αρτοβιομηχανίας Καραμολέγκος A.E., κ. Εμμανούηλ Καραμολέγκο, σε υπόθεση απαγωγής, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι υπάρχει σε εξέλιξη αστυνομική έρευνα. Σε κάθε περίπτωση, η λειτουργία της Αρτοβιομηχανίας Καραμολέγκος Α.Ε. συνεχίζει απρόσκοπτα».

Υπενθυμίζεται ότι πριν ένα μήνα απόπειρα απαγωγής επιχειρήθηκε στην Βούλα, με όμοιο τρόπο, όπου άγνωστοι προσπάθησαν να απαγάγουν τον γιο εφοπλιστικής οικογένειας, Κίκο Μαρτίνο.

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook