Οι Μικτές ομάδες των Χανίων πήγαιναν για… τρία αποτελέσματα στο Ηράκλειο, αναφορικά με την υπόθεση της κορυφής στον 11ο όμιλο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Παρόλα αυτά έφυγαν από το Ατσαλένιο με \”άδεια\” χέρια αφού το Ηράκλειο ισοφάρισε στους Παίδες το σκορ του πρώτου γύρου (3-1), ενώ στους Νέους πήρε το προβάδισμα σε περίπτωση ισοβαθμίας, επικρατώντας με 3-0.

Οι Παίδες

Στους Παίδες τα Χανιά μπορούσαν να \”καθαρίσουν\” τη νίκη στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά όχι μόνο δεν τα κατάφεραν αλλά στο τέλος δέχθηκαν και δύο γκολ. Βέβαια καθοριστικό ήταν το αμφισβητούμενο πέναλτι που έδωσε ο ρέφερι Φλουρής λίγο πριν την εκπνοή, σε πέσιμο του Πλαϊτάκη μέσα στην περιοχή.

Στην τελευταία φάση του ημιχρόνου ο Μαυροματίδης άνοιξε το σκορ από γύρισμα του Αζίζι, ενώ τα Χανιά \”απάντησαν\” με το ξεκίνημα του β\’ μέρους, όταν από φάουλ του Γιακουμάκη η μπάλα κόντραρε στον Αναστασόπουλο και κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 75\’ ο Αναγνωστόπουλος και στο 76\’ ο Μπασιάς έχασαν μοναδικές ευκαιρίες για το 1-2 με τον Αγγελιδάκη εξουδετερωμένο.

Στο 79\’ έγινε το 2-1 με το αμφισβητούμενο πέναλτι του Αζίζι (δόθηκε για μαρκάρισμα του Αργυρουδάκη στον Πλαϊτάκη), ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κομνηνός με ωραία ατομική ενέργεια έκανε το 3-1.

Φάσεις-γκολ
2\’ Από λάθος του Λαγουδάκη ο Τσιμπρικίδης βγαίνει μόνος με τον Αγγελιδάκη, πλασάροντας άουτ.
33\’ Σουτ του Σταυρακάκη μπλόκαρε ο Τσαγκάρης.
40\’ ΓΚΟΛ: Από γυρισμα του Αζίζι ο Μαυροματίδης με πλασέ σε κενή εστία ανοίγει το σκορ.
43\’ Ο Αργυρουδάκης βγαίνει στην πλάτη της άμυνας και πλασάρει στην έξοδο τον Αγγελιδάκη, στέλνοντας όμως τη μπάλα ελάχιστα έξω από την εστία.
46\’ ΓΚΟΛ: Εκτέλεση φάουλ του Γιακουμάκη, η μπάλα από κόντρα στον Αναστασόπουλο καταλήγει στα δίχτυα για το 1-1.
76\’ Ο Αγγελιδάκης αρκετά έξω από την εστία του διώχνει τη μπάλα πάνω στον Αναγνωστόπουλο, που πρώτα πλασάρει πάνω στον τερματοφύλακα και στην επαναφορά σε κενη εστία στέλνει τη μπάλα άουτ.
77\’ Σε παρόμοια φάση αυτή τη φορά ο Μπασιάς δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ήταν εκτός εστίας και πάλι ο Αγγελιδάκης σουτάροντας άουτ.
79\’ ΓΚΟΛ: Ο διαιτητής κ. Φλουρής δίνει πέναλτι εις βάρος του Αργυρουδάκη για πέσιμο του Πλαϊτάκη και ο Αζίζι το εκτελεί εύστοχα για το 2-1.
80+2\’ ΓΚΟΛ: Μετά από απανωτές προσποιήσεις μέσα στην περιοχή ο Κομνηνός με σουτ διαμορφώνει το τελικό 3-1.

Διαιτητής: Φλουρής (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Πατεμτζής-Γρύλλου (Ηρακλείου)

Ε.Π.Σ. Ηρακλείου: Αγγελιδάκης, Καλογεράκης, Μαυροειδής, Λαγουδάκης, Γιαπιτζάκης, Βολτυράκης (73\’ Λέλεκας), Κομνηνός, Σταυρακάκης, Κουτεντάκης (52\’ Ανυφαντάκης), Μαυροματίδης (48\’ Πλαϊτάκης), Αζίζι.

Ε.Π.Σ. Χανίων: Τσαγκάρης, Βουτσαδάκης (71\’ Μπασιάς), Μαρουλάκης, Γιακουμάκης, Γιαπιντζάκης, Νικητόπουλος, Κακαβελάκης (80+1\’ Μαλανδράκης), Χατζημαρινάκης, Τσιμπρικίδης (58\’ Αναγνωστόπουλος), Αναστασόπουλος, Αργυρουδάκης.

Οι Νέοι

Για ένα ημίχρονο οι Νέοι των Χανίων έπαιρναν το αποτέλεσμα που ήθελαν για να στεφθούν πρωταθλητές, αλλά στην επανάληψη τα… γκρέμισαν όλα!

Στο 50\’ από αδράνεια της άμυνας μετά από φάση διαρκείας ο Μανουσάκης άνοιξε το σκορ, για να γίνει στο 61\’ το 2-0 με αυτογκόλ του Κουράκη!
Σαν να μην έφτανε αυτό με σουτ σχεδόν από το κέντρο ο Μανουσάκης ολοκλήρωσε τον θρίαμβο των γηπεδούχων.

Στο 64\’ ο Καλαϊτζάκης κλώτσησε εκτός φάσης τον Κουκουλιέρο, με τον ρέφερι Πατεμτζή να του κάνει απλά παρατήρηση, ενώ τα Χανιά φωνάζουν και για μια φάση νωρίτερα όπου δεν τιμωρήθηκε η πρόθεση του Καμαράτου να ανακόψει στην αντεπίθεση τον Κουνάκη.

Φάσεις-γκολ
7\’ Φάουλ του Ρουσάκη ο Μπαλαντινάκης παίρνει την κεφαλιά και ο Ιμέρι με τον ίδιο τρόπο προσπαθεί να σκοράρει, με τον Παπαδάκη να μπλοκάρει.
30\’ Επικίνδυνο γύρισμα του Καρτελιανάκη ο Περουλάκης διώχνει στη γραμμή και ο Σταυριανός με σουτ στέλνει τη μπάλα ψηλά άουτ.
32\’ Μπαλιά του Ρουσάκη στην πλάτη της άμυνας για τον Κουνάκη που με σουτ στέλνει τη μπάλα άουτ.
44\’ Σουτ του Κοκάκη άουτ.
50\’ ΓΚΟΛ: Από σέντρα του Καλαϊτζάη ο Μανουσάκης με σουτ ανοίγει το σκορ (1-0).
61\’ ΓΚΟΛ: Κόρνερ του Σταυριανού, ο Κουράκης δεν συγκρατεί τη μπάλα, ο Περουλάκης προσπαθεί να διώξει και από κόντρα στην πλάτη του τερματοφύλακα με αυτογκόλ γίνεται το 2-0!
72\’ Φάουλ του Ρουσάκη κεφαλιά του Μαραγκουδάκη άουτ.
75\’ ΓΚΟΛ: Ο Μανουσάκης με σουτ σχεδόν από το κέντρο κάνει το 3-0.
90+2\’ Ο Φρογάκης από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ βγαίνει μόνος απέναντι από τον Κουράκη, ο οποίος απέκρουσε το πλασέ που επιχείρησε.

Διαιτητής: Πατεμτζής (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Φλουρής-Γρύλλου (Ηρακλείου)

Ε.Π.Σ. Ηρακλείου: Παπαδάκης, Ψαράς (58\’ Δετοράκης), Καμαράτος, Φθενάκης (41\’ Ανδρικάκης), Νηστικάκης, Γκαναδάκης, Σημαιάκης (46\’ Φρογάκης), Σταυριανός, Καρτελανάκης, Μανουσάκης, Καλαϊτζάκης.

Ε.Π.Σ. Χανίων: Κουράκης, Περουλάκης (82\’ Χρυσός), Κορωνάκης, Κουκουλιέρος, Μαραγκουδάκης, Σηφάκης, Κουνάκης, Ιμέρι (77\’ Μπέκας), Κοκάκης, Ρουσάκης , Μπαλαντινάκης (69\’ Γιαννακίδης).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook