Για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή, οι γυναίκες ήταν εκείνες που κατά την διάρκεια του \”Dancing with the stars\” απ ΄ότι έδειξαν τα τηλεοπτικά φαινόμενα, βρέθηκαν στο στόχαστρο των τηλεθεατών ! Ναι, για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή, οι τηλεθεατές μίλησαν με την ψήφο τους και αποφάσισαν να εξοστρακίσουν από το παιχνίδι ακόμα μία γυναικεία παρουσία.

Μετά ,λοιπόν, την αποχώρηση της Μαρίας Τσουρή την περασμένη εβδομάδα, αυτή την εβδομάδα την έξοδο του \”Dancing\” είδε η Νατάσα Καλογρίδη. Η Νατάσα έκατσε στον… πάγκο μαζί με την Ναταλία Δραγούμη και τελικά αυτή ήταν που μετά από απαίτηση του κόσμου, αναγκάστηκε να κρεμάσει τα παπούτσια του χορού !Η απογοήτευση, ίσως και ο θυμός της ηθοποιού ήταν ζωγραφισμένα στο πρόσωπό της…

Όταν έμεινε στο τέλος μαζί με την Ναταλία Δραγούμη, περιμένοντας την ανακοίνωση της Ζέτας Μακρυπούλια για το ποια από τις δύο θα αποχωρήσει, η ηθοποιός έμοιαζε έτοιμη να… σκοτώσει άνθρωπο.

Δείτε το βίντεο:

Πρώτη στην τηλεοπτική πίστα του ΑΝΤ1 ανέβηκε η Αγγελική Ηλιάδη με τον καβαλιέρο της.

Όταν η Αγγελική βρέθηκε μπροστά στους κριτές, αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον δεν ήταν η βαθμολογία που της έβαλαν αλλά… οι ευχές του Γιάννη Λάτσιου στην Ζέτα Μακρυπούλια, για… τη γιορτή της μητέρας!

Καλύτερος από κάθε άλλη φορά είπαν οι κριτές πως ήταν ο Κώστας Μαρτάκης ο οποίος σάρωσε στη βαθμολογία μετά την εμφάνισή του.
 

Αποκαλυπτική ήταν η στολή της Ελεονώρας που -για ακόμα μια φορά- φιλήθηκε στο στόμα με τον παρτενέρ της κατά τη διάρκεια του χορευτικού τους.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς κέρδισε πάλι το χειροκρότημα του κοινού με την παρουσία του και τις ατάκες του.

Και η Νάντια Μπουλέ με τον παρτενέρ της -για άλλη μια φορά- εντυπωσίασαν με τις χορευτικές τους φιγούρες

Από το χθεσινό show απουσίαζε ο Γιώργος Γερολυμάτος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ωστόσο τον τηλεοπτικό χρόνο κάλυψε με μια εμφάνιση – έκπληξη ο Σπύρος Σούλης ως γκεστ και… πραγματικά κέρδισε τις εντυπώσεις!
 

Η τελική βαθμολογία των ζευγαριών διαμορφώθηκε ως εξής:

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook