Έκπληξη προκάλεσε στην πόλη Ριέτι της Ιταλίας η είδηση ότι μία 32χρονη καλόγρια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στις πρώτες βοήθειες του νοσοκομείου Σαν Καμίλο Ντε Λέλις με έντονους πόνους στην κοιλιά, που οφείλονταν σε… εγκυμοσύνη.

Η νεαρή γυναίκα έφτασε στο νοσοκομείο το βράδυ της περασμένης Τρίτης, υποστηρίζοντας ότι νιώθει έντονους πόνους στην περιοχή της κοιλιάς, χωρίς ωστόσο να μπορεί να εξηγήσει από τι προκλήθηκαν.

Τα αποτελέσματα, όμως, του υπερηχογραφήματος ήταν αδιάψευστα: η γυναίκα βρισκόταν όχι μόνο σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, αλλά λίγα λεπτά πριν τον τοκετό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Il Messaggero, η καλόγρια έχει καταγωγή από τη Βραζιλία και έφερε στον κόσμο το παιδί της βάρους 3,5 κιλών τις πρωινές ώρες της περασμένης Τετάρτης, που θα ονομαστεί Φραντσέσκο.

Παρότι το ιατρικό προσωπικό επιχείρησε να διατηρήσει κρυφό τον τοκετό της καλόγριας, η πληροφορία πέρασε από στόμα σε στόμα, με αποτέλεσμα να φτάσει μέχρι τα δημοσιογραφικά γραφεία.

Προς το παρόν, πάντως, επισημαίνει το ιταλικό δημοσίευμα, η διεύθυνση του νοσοκομείου περιορίζεται σε ένα συγκρατημένο «ουδέν σχόλιο».

protothema.gr