Η μητέρα του τρίχρονου αγοριού το οποίου το άψυχο σώμα βρέθηκε τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο κοντά στο Εδιμβούργο συνελήφθη και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε σχέση με τον θάνατο του παιδιού της, μεταδίδουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Μετά την εξαφάνιση του παιδιού, νοτιοαφρικανικής καταγωγής, τη νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη, η αστυνομία διεξήγαγε εντατικές έρευνες, ενώ τουλάχιστον 200 εθελοντές από την κοινότητα όπου ζούσε ο μικρός Μίκαελ Κούλαρ μετείχαν στις επιχειρήσεις για τον εντοπισμό του.

Η μητέρα του, η 33χρονη Ρόσντιπ Κούλαρ, κρατείτο από την Παρασκευή και αργά χθες της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τον θάνατο του γιού της, μετά την ανεύρεση το βράδυ της Παρασκευής του άψυχου σώματος του νηπίου στην κομητεία Φάιφ, κοντά στο Εδιμβούργο.

«Είμαστε πεπεισμένοι ότι πρόκειται για τον Μίκαελ», είχε δηλώσει ο Μάλκομ Γκράχαμ, υψηλόβαθμος αξιωματούχος της αστυνομίας της Σκωτίας την ώρα που ανακαλύφθηκε το πτώμα.

Η Ρόσντιπ Κούλαρ, νοτιοαφρικανικής καταγωγής είχε δηλώσει ότι είχε βάλει για ύπνο τον μικρό Μίκαελ το βράδυ της Τετάρτης, στις 21.00 και βρήκε το δωμάτιό του άδειο την επομένη στις 07.15\’.

Τηλεοπτικά δίκτυα συνεχούς ενημέρωσης παρακολουθούσαν αδιαλείπτως από την Πέμπτη τις επιχειρήσεις εντοπισμού στην πρωτεύουσα της Σκωτίας και στα περίχωρά της, ενώ μια φωτογραφία του αγοριού που φορούσε μπεζ αδιάβροχο μεταδιδόταν από όλα τα μμε.

Ο αξιωματικός Γκράχαμ δήλωσε ότι η αστυνομία έλαβε τουλάχιστον 500 κλήσεις στην ειδική τηλεφωνική γραμμή που λειτουργούσε σε σχέση με την εξαφάνιση του Μίκαελ και ευχαρίστησε τις ομάδες διάσωσης και τον κόσμο που βοήθησαν σημαντικά στις επιχειρήσεις, όπως και την οικογένειά του και φίλους της οικογένειας.

Ο Μίκαελ εξαφανίστηκε από το σπίτι του στην περιοχή Μιούιρχαουζ του Εδιμβούργου το βράδυ της Τετάρτης στις 21:00.

Εκατοντάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν χθες το απόγευμα στην εκκλησία του Αγίου Ανδρέα, κοντά στο σπίτι του Μίκαελ, για να παρακολουθήσουν την επιμνημόσυνη δέηση για το παιδί.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook