Με ψυχωμένη εμφάνιση, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα για 70 λεπτά, ο Κισσαμικός απέσπασε πολύτιμο βαθμό (1-1) στην έδρα του ΠΟΑ.
Η Χανιώτικη ομάδα ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση με το πρώτο γκολ του Κιν στο πρωτάθλημα, μετά από εξαιρετική ενέργεια και σέντρα του Τσικουδάκη.
Τα πράγματα όμως γι\’ αυτήν στράβωσαν στο 18\’ όταν ο ρέφερι Σωτηριάδης καταλόγισε πέναλτι εις βάρος του Βλαχάκη για μαρκάρισμα στον Πετράκη, αποβάλλοντας και τον τερματοφύλακα του Κισσαμικού. Ο Κοντοπίδης για πρώτη φορά υπερασπίστηκε την εστία των φιλοξενούμενων και είδε τον Πετράκη να \”σημαδεύει\” το δοκάρι, ενώ ο ίδιος δήλωσε \”παρών\” όποτε χρειάστηκε.
Μετά την κόκκινη στο 18\’ ο ΠΟΑ όπως ήταν φυσιολογικό είχε την εδαφική υπεροχή, αλλά χωρίς να μπορεί να απειλήσει. Τελικά στο 59\’ ο Συσκάκης έφερε το ματς στα ίσα, κάνοντας το 1-1, που ήταν και τελικό σκορ.

Μπάτζιο, Ψαράκης, Χατζηλιόντας και Εσόνο πρωταγωνίστησαν σε σημαντικές ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους.

Φάσεις-γκολ


3\’ ΓΚΟΛ: Ιδανική σέντρα του Τσικουδάκη, πλασέ στην κίνηση από τον Κιν και 0-1.

5\’ Φάουλ του Χατζηλιόντα, κεφαλιά του Καρβουνιάρη άουτ.
18\’ Ο ρέφερι Σωτηριάδης καταλογίζει πέναλτι στη σύγκρουση του Βλαχάκη με τον Πετράκη, αποβάλλοντας και τον τερματοφύλακα του Κισσαμικού.
20\’ Με τον Κοντοπίδη να παίρνει θέση κάτω από την εστία, ο Πετράκης εκτέλεσε το πέναλτι \”σημαδεύοντας\” το δοκάρι.
34\’ Σουτ του Φραγκιαδάκη μέσα από την περιοχή αποκρούει ο Κοντοπίδης. 
47\’ Αντεπίθεση για τον Κισσαμικό, με τον Κιν να δίνει στον Μπάτζιο, που έκανε μια προσποίηση μέσα στην περιοχή αλλά το τελείωμα του δεν ήταν ιδανικό, με τη μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Συνάνη.
53\’ Σουτ του Π. Γιακουμάκη αποκρούει σε κόρνερ ο Κοντοπίδης.
56\’ Σέντρα του Κ. Βρετού, ο Καρβουνιάρης δεν μπόρεσε να διώξει, αλλά το σουτ του Νύκταρη δεν είναι καλό, με τον Κοντοπίδη να μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα. 

59\’ ΓΚΟΛ: Σέντρα του Κ. Βρετού, σουτ στην κίνηση του Συσκάκη και 1-1.

65\’ Από μπαλιά του Μπάτζιο ο Ψαράκης βγαίνει στην πλάτη της άμυνας και προσπαθεί να \”κρεμάσει\” τον Συνάνη, ο οποίος αποκρούει σωτήρια. 
76\’ Σουτ του Π. Γιακουμάκη μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Κοντοπίδης. 
77\’ Δυνατό σουτ του Χατζηλιόντα ελάχιστα έξω από την εστία του Συνάνη η μπάλα. 
79\’ Σέντρα-σουτ του Εσόνο διώχνει με δυσκολία ο Συνάνης πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα. 
89\’ Σουτ του Ν. Βρετού μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα ο Κοντοπίδης.

Για φωτογραφίες από τον αγώνα πατήστε ΕΔΩ.

Δείτε το βίντεο του αγώνα από το crete2day

Διαιτητής: Σωτηριάδης (Λασιθίου)
Βοηθοί: Πάγκαλος (Λασιθίου)-Βυζιργιαννάκης (Ρεθύμνου)
Κίτρινες: Αραβιάκης (45+1\’), Παραλίκης (73\’), Ψαράκης (90\’)
Κόκκινη: Βλαχάκης (18\’)
Π.Ο. Ατσαλένιου (Μανόλης Πατεμτζής): Συνάνης, Χαλκιαδάκης, Πρωτογεράκης (72\’ Ν. Βρετός), Αραβιάκης, Πετράκης, Κ. Βρετός, Φραγκιαδάκης, Πλουσής (46\’ Νύκταρης), Π. Γιακουμάκης, Συσκάκης (82\’ λ.τρ. Καλομοίρης), Καρυωτάκης.
Π.Γ.Σ. Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Βλαχάκης, Παραλίκης, Ψυχουντάκης, Καρβουνιάρης, Εσόνο, Ενγκουέμ, Τζιορτζιόνε (40\’ λ.τρ. Μπάτζιο), Τσικουδάκης (19\’ Κοντοπίδης), Χατζηλιόντας, Κουμπρόγλου, Κιν (57\’ λ.τρ. Ψαράκης).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook