Το Αννουσάκειο Θεραπευτήριο - Ίδρυμα της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου & Σελίνου, σε συνεργασία με τον Εθελοντικό Σύνδεσμο «Φίλοι του Αννουσάκειου Ιδρύματος» διοργανώνουν μεγάλη μουσική βραδιά την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014, στο Κέντρο "Πορτοκάλι", στον Πλατανιά Χανίων στις 8:00 μ.μ. για την κοπή της Βασιλόπιτας τους. 

Πρωταγωνιστούν ο Δημήτρης Μπάσης, που με την μοναδική του ερμηνεία, το πάθος και την αυθεντικότητά του, πλαισιωμένος από κορυφαίους μουσικούς, υπόσχεται να χαρίσει ένα πλούσιο και ιδιαίτερα ψυχαγωγικό πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια των: Μίκη Θεοδωράκη, Βασίλη Τσιτσάνη, Απόστολου Καλδάρα, Γιάννη Σπανού, Χρήστου Νικολόπουλου, Θάνου Μικρούτσικου και άλλων σπουδαίων δημιουργών. Στο πρόγραμμα συμμετέχει και η τραγουδίστρια Στέλλα Σειραγάκη. 

Τα έσοδα της Εκδήλωσης αυτής θα διατεθούν για τις ανάγκες των οικονομικά και κοινωνικά αδύναμων συνανθρώπων μας, που περιθάλπονται στο Αννουσάκειο Ίδρυμα, καθώς και των εξυπηρετουμένων από την ευρύτερη περιοχή, που υποστηρίζονται μέσω των Προγραμμάτων και των Κοινωνικών Υπηρεσιών του. 

Συνοπτικά το 2013 το Αννουσάκειο προσέφερε: 67.525 μερίδες φαγητού, 12.000 κιλά τροφίμων σε 929 οικογένειες και μεμονωμένα άτομα, είδη φαρμάκων σε 95 οικογένειες, είδη ρουχισμού σε 193 οικογένειες, κλινοσκεπάσματα και στρώματα σε 35 οικογένειες και 156 άνθρωποι εξετάστηκαν δωρεάν στο Κοινωνικό Ιατρείο του Ιδρύματος. Εάν δε θα υπολογίσει κανείς τους ενεήντα ηλικιωμένους τροφίμους του Ιδρύματος, τα τέσσερα φυσικοθεραπευτήρια, τα δύο Προγράμματα «Κατ΄ Οίκον» Βοήθειας, ως και άλλες δράσεις του Ιδρύματος, κατανοεί την αναγκαιότητα συνέχισης των δράσεων του. 

Σε αυτή την Εκδήλωση Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οι διοργανωτές ευελπιστούν στην δυναμική παρουσία της ευρύτερης κοινωνίας, ώστε από κοινού να επιτευχθεί η διαχείριση της οικονομικής κρίσης, με δίκαιο κοινωνικά τρόπο.