Ξεκίνησαν οι προπαρασκευαστικές διαδικασίες για τον προγραμματισμό των φετινών αποκριάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας. 
Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης συγκαλεί σχετική σύσκεψη με τα μέλη όλων των Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου αυτήν την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου στις 6:00μ.μ. στο χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου Αρκαλοχωρίου.
Σκοπός της συνάντησης είναι ο καλύτερος συντονισμός και η προετοιμασία των εκδηλώσεων που φέτος για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά θα βασίζονται στον εθελοντισμό, τη συμμετοχή πολιτιστικών συλλόγων, πολιτών, φορέων της περιοχής και επιχειρηματιών με τη στήριξη της Δημοτικής Αρχής, αλλά με ελάχιστο οικονομικό κόστος. Με αυτό το γνώμονα η Δημοτική Αρχή είναι ανοιχτή σε κάθε δράση που επιθυμούν να προγραμματίσουν και κάθε πρωτοβουλία που επιθυμούν να αναπτύξουν οι φορείς και οι δημότες με απώτερο στόχο την ενεργοποίηση και τη συμμετοχή των δημοτών. 
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι εκδηλώσεις στην περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδας θα αποτελούν προϊόν διαβούλευσης και συναπόφασης με τις τοπικές κοινωνίες.
Κεντρικές εκδηλώσεις και αυτή τη χρονιά θα πραγματοποιηθούν στο Καστέλλι το Θραψανό και το Αρκαλοχώρι. Κορύφωση των εκδηλώσεων θα αποτελέσει το Καρναβάλι στο Αρκαλοχώρι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook