Τελευταία ενημέρωση 8:20

Μια ακόμη υπόθεση μαστροπείας μέσω αγγελιών που δημοσιεύονται σε σχετικές ιστοσελίδες εντόπισε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χανίων, συνεχίζοντας τα "χτυπήματα" σε αυτό το νέο και αναπτυσσόμενο είδος μαστρωπείας, εντόπισαν αγγελία σε ιστοσελίδα στην οποία αναφερόταν πως ένας "ατζέντης" είχε φέρει στην Κρήτη μοντέλα γνωστού οίκου μόδας απο την Αθήνα.

Σύμφωνα με την αγγελία, τα μοντέλα διέμεναν σε γνωστό πολυτελές ξενοδοχείο του Ηρακλείου και προσέφεραν τις ερωτικές τους υπηρεσίες σε ενδιαφερόμενους απο ολόκληρη την Κρήτη έναντι της αδράς αμοιβής των 2.000 ευρώ την ημέρα.

Αστυνομικός τηλεφώνησε στον "ατζέντη-μαστροπό" και κανόνισε ένα "καυτό" ερωτικό δίήμερο με μια 36χρονη Ουκρανή, έναντι 4.000 ευρώ.

Χθες το βράδυ η 36χρονη έφτασε σε πολυτελές ξενοδοχείο των Χανίων και πήγε στο δωμάτιο το οποίο είχε κλειστεί απο την αστυνομία όπου και την περίμενε ο αστυνομικός.

Μόλις η Ουκρανή πήρε τις 4.000 ευρώ (προσημειωμένα χαρτονομίσματα) και άρχισε να γδύνετα, ο αστυνομικός έβγαλε τις χειροπέδες - όχι για κανέναν άλλο λόγο - αλλά για να την συλλάβει.

Παράλληλα εκεί πήγαν και άλλοι αστυνομικοί της ασφάλειας, αλλά όταν επεχείρησαν να μεταφέρουν την 36χρονη στο περιπολικό, αυτή αντιστάθηκε με μπουνιές και κλωτσιές, ενώ με τις φωνές της προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση.

Τελικά συνελήφθη και για αντίσταση κατα της αρχής, ενώ εναντίον της σχηματίστηκε δικογραφία για πορνεία χωρίς άδεια και τα αναγκαία πιστοποιητικά υγείας.

Παράλληλα αναζητείται και ο μαστροπός απο την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων που διενεργεί την προανάκριση.

Βέβαια, εκτός της αστυνομικής διάστασης της υπόθεσης, εκείνο που προκαλεί ερωτηματικά, είναι το ποιοί είναι εκείνοι - και μάλιστα οι Κρητικοί -  που μπορούν να διαθέτουν αυτά τα ιλλιγγιώδη χρηματικά ποσά για ερωτικές "υπηρεσίες" ; 

Ναπολέων Σαραντίδης
[email protected]