Αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη με πρωτοβουλία του ΟΛΗ με την συμμετοχή επιχειρηματιών του νησιού, με θέμα την διαφαινόμενη εμπορική διασύνδεση της Κρήτης με την Κύπρο και το Ισραήλ.

Η ναυτιλιακή εταιρία η οποία έχει εκδηλώσει από τα μέσα Δεκεμβρίου το ενδιαφέρον να δραστηριοποιηθεί στο λιμάνι του Ηρακλείου, ασκεί πιέσεις προκειμένου να μάθει ακριβή στοιχεία σχετικά με το πόσες επιχειρήσεις έχουν εξαγωγικές βλέψεις και επιθυμούν να συμμετέχουν στο επικείμενο χρυσό ντηλ.

Ο διοίκηση του ΟΛΗ αναμένεται να απευθύνει κάλεσμα στους επιχειρηματίες της Κρήτης καθώς παρουσιάζεται μία μεγάλη ευκαιρία για τοπικούς επιχειρηματίες να ανοίξουν τα φτερά τους και να επενδύσουν, παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία , στην εξαγωγική προοπτική.

Τα τεχνικά στοιχεία της προβλήτας στην οποία θα καταπλεύσει το φορτηγό πλοίο έχουν ήδη αποσταλεί στην ναυτιλιακή εταιρία και το μόνο που απομένει είναι η τελική λίστα με τις επιχειρήσεις που θα αποφασίσουν να εξάγουν τα προϊόντα τους στην Κύπρο και στο Ισραήλ.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook