Με μία 3η και μία 5η θέση επέστρεψαν οι αθλητές του Ο.Α.Χ. Ναούμ Μαρία και Σπύρος από το Πρωτάθλημα Master Junior’s 2013, που διεξάχθηκε στον Ο.Α. Χαλκίδας και στο οποίο έπαιρναν μέρος οι 8 καλύτεροι αθλητές κάθε κατηγορίας για την χρονιά που μας πέρασε.

Πιο συγκεκριμένα η Ναούμ Μαρία φέτος είχε μία πολύ επιτυχημένη χρονιά καταφέρνοντας σε όλα τα πρωταθλήματα επιπέδου 1 να είναι στην 8άδα. Αποκορύφωμα όμως της φετινής χρονιάς υπήρξε η 2η θέση στο 6ο Πανελλαδικό πρωτάθλημα επιπέδου 1 αλλά και η πολύ σημαντική 3η θέση στο Πρωτάθλημα Master Junior’s 2013 σε σύνολο 6 αθλητριών.

Με αυτή της την επίδοση η αθλήτρια του Ο.Α.Χ. τερμάτισε στην 5η θέση της κατηγορίας των κοριτσιών 14. Παίζοντας πολύ καλά αλλά και αποτελεσματικά πέτυχε 1 νίκη στο Β group που κληρώθηκε κόντρα στο Νο 1 της κατηγορίας των 12αριών Αρκαδιανού (Χαϊδάρι) με 6/2 6/1 και στην συνέχεια ηττήθηκε από την Πετρουλά (Σανυ Σπορτς) με 2/6 3/6.

Έτσι κατέλαβε την 2η θέση στο group και αγωνίστηκε για την 3η θέση στην συνολική κατάταξη με αντίπαλο την πολύ καλή Αδαλόγλου (Επίκουρος Πολίχνης), την οποία και δεν είχε κερδίσει ποτέ. Σ’ ένα συναρπαστικό ματς η Μαρία κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 3/6 6/4 6/4.

Ο Σπύρος επίσης έκανε μια πάρα πολύ καλή χρονιά με καλύτερη στιγμή την 1η θέση στο 6 Πανελλαδικό επιπέδου 1 και με την 5η θέση στο Masters κατέληξε στην 8η θέση της γενικής κατάταξης για το 2013 σε μία πολύ δύσκολη κατηγορία όπως αυτή των 14αριών.

 Στο masters κληρώθηκε στο πολύ δυνατό Β group και κατάφερε στα 3 παιχνίδια να πάρει 1 νίκη κόντρα στον Ανδρώνη (Αγ. Παρασκευής), από τον οποίο είχε γνωρίσει συνολικά τα 4 τελευταία χρόνια 4 ήττες, με σκορ 6/4 4/6 6/4. Δυστυχώς ο αθλητής του Ο.Α.Χ. έχασε την ευκαιρία να κερδίσει στον 1ο αγώνα τον Σκορίλα (Ιωαννίνων) αν και προηγήθηκε με 4/1 στο 3ο σετ.

Τελικά ηττήθηκε 4/6 7/5 4/6. Στον 2ο αγώνα ηττήθηκε από τον Αγιούς (Κέρκυρας) με 6/3 6/0 όντας πολύ κουρασμένος. Η τελική κατάταξη του αθλητή του Ο.Α.Χ. ήταν η 5η θέση καθώς στον αγώνα κατάταξης επικράτησε άνευ αγώνα του Κωστάρα ο οποίος ήταν άρρωστος.

Το Δ.Σ. του Ο.Α.Χ. συγχαίρει τους 2 αθλητές του και τον προπονητή τους Δολιανίτη Μανώλη και τους εύχεται ανάλογη συνέχεια. Καθώς επίσης ευχαριστεί την ANEK LINES για την συνεχή συμπαράσταση της.

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook