Ημερίδα διαιτησίας πραγματοποίησε ο Κισσαμικός την Τετάρτη (22/01) το απόγευμα, ενώ λίγες ώρες μετά το τέλος της τεχνικό, ιατρικό τιμ, ποδοσφαιριστές και μέλη του Δ.Σ. παρευρέθηκαν στην εκδήλωση κοινωνικής αλληλεγγύης που πραγματοποίησε η Ιερά Μητρόπολη Κισσάμου & Σελίνου, το Αννουσάκειο Θεραπευτήριο και ο Εθελοντικός Σύνδεσμος \”Φίλοι του Αννουσάκειου Ιδρύματος.
Η επίσημη ενημέρωση από τον Κισσαμικό:

Επιμορφωτική ημερίδα διαιτησίας

Ο εκπαιδευτής 2ης κατηγορίας, Παναγιώτης Γιαννακάκης, που είναι Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χανίων και Μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Χανίων, δίδαξε στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της ομάδας μας τις τροποποιήσεις του κανονισμού, δίνοντας έμφαση σε αυτόν του οφσάιντ, μέσα από σχετικά βίντεο. 
Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο \”Φαλδάμειο\”, με τον Αντιπρόεδρο του Κισσαμικού, Γιώργο Ξηρουχάκη, να καλωσορίζει στην αίθουσα εκδηλώσεων τον Αντιπρόεδρο της Ε.Π.Σ.Χ., Δημήτρη Λυκάκη, τον εισηγητή της ημερίδας Παναγιώτη Γιαννακάκη και το Μέλος της Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Χ., Δημοσθένη Δεδότση. Ο κ. Ξηρουχάκης ευχαρίστησε εκ μέρους της ομάδας μας την Ε.Π.Σ. Χανίων, τον Σ.Δ.Π.Χ. και την Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Χ., για την αποδοχή του αιτήματος για πραγματοποίηση της επιμορφωτικής ημερίδας διαιτησίας. Χαιρετισμό εκ μέρους της Ένωσης απηύθυνε ο κ. Λυκάκης. 
Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός ευχαριστεί θερμά την Ιερά Μητρόπολη Κισσάμου & Σελίνου για την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων του \”Φαλδάμειου\”, για την πραγματοποίηση της επιμορφωτικής ημερίδας διαιτησίας.

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Στην εκδήλωση της Ι.Μ. Κισσάμου& Σελίνου και Αννουσάκειου ο Κισσαμικός

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε την Τετάρτη (22/01) το βράδυ τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, οι οποίοι είχαν την δυνατότητα να αποφορτιστούν λίγο από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, διασκεδάζοντας, υπό τους ήχους των τραγουδιών του Δημήτρη Μπάση και της Στέλλας Σειραγάκη.
Έπειτα από πρωτοβουλία του Μέλους του Δ.Σ. του Κισσαμικού, Γιάννη Κακαουνάκη, τεχνικό και ιατρικό τιμ και ποδοσφαιριστές παρευρέθηκαν στην εκδήλωση που πραγματοποίησαν η Ιερά Μητρόπολη Κισσάμου & Σελίνου, το Αννουσάκειο Θεραπευτήριο και ο Εθελοντικός Σύνδεσμος \”Φίλοι του Αννουσάκειου Ιδρύματος\”.
Εκτός από τον κ. Κακαουνάκη, τον οποίο ευχαρίστησαν θερμά παίκτες και τεχνικό τιμ για την προσφορά του, από τη Διοίκηση της ομάδας μας παρευρέθηκαν ακόμα ο Αντιπρόεδρος, Γιώργος Ξηρουχάκης, ο Γεν. Αρχηγός, Γιώργος Καρμπαδάκης και ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας, Παναγιώτης Λαγουδάκης. 
Τα έσοδα της εκδήλωσης κοινωνικής αλληλεγγύης θα δοθούν στις δομές περίθαλψης μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα του Αννουσάκειου Ιδρύματος, υπέρ των ευπαθών ομάδων.

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook