Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ), έκοψε την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014 στα γραφεία της την πρωτοχρονιάτικη πίτα της την οποία ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος.

Παρευρέθησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου κ. Κουκιαδάκης, ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου Ηρακλείου κ. Αλιφιεράκης και ο Αντιπρόεδρος κ. Φορτετσανάκης, ο Πρόεδρος του ΕΚΗ κ. Βαρδάκης, μέλη του Δ.Σ. και της Ελεγκτικής Επιτροπής της ΟΕΒΕΝΗ, Πρόεδροι Σωματείων – Μελών της ΟΕΒΕΝΗ, οι πρώην Πρόεδροι της ΟΕΒΕΝΗ κ.κ. Δαγκωνάκης και Αγγουράκης, οι Πρόεδροι συνταξιούχων ΟΑΕΕ κ. Ματθαιακάκης και ΤΣΑ κ. Παντερής, η Διοικητής Λιμενικού Σώματος Υποναύαρχος κ. Παπαδάκη, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου Ταξίαρχος κ. Καραμαλάκης και ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Σώματος Ταξίαρχος κ. Αραβιάκης.

Επιστολές έστειλαν οι Βουλευτές κ.κ. Αυγενάκης και Κεγκέρογλου και ο πρώην Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Σφυρής.

Το φλουρί, στο οποίο αντιστοιχούσε ένα Αγιοκωνσταντινάτο ευγενική προσφορά των συναδέλφων κ.κ. Περρή και Μόκα, έτυχε στον κ. Μπριτζολάκη Μανώλη.

Κατά τον χαιρετισμό του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Χατζηδάκης Γιώργος ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και δύναμη και προέτρεψε τα μέλη της Ομοσπονδίας για ομόνοια, σύμπνοια, συνεργασία και καθαρά συνδικαλιστική σκέψη και λειτουργία, τονίζοντας ότι στην Ομοσπονδία δεν περισσεύει κανείς.

Στόχος, δε, της Ομοσπονδίας πρέπει να είναι, με την συμμετοχή όλων, η μεγαλύτερη διεκδίκηση των καλώς νοουμένων συμφερόντων των συναδέλφων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook