Για ένα ημίχρονο ο Πλατανιάς έχανε τις ευκαιρίες στη Λεωφόρο, αλλά του έλειπε μόνο το γκολ.
Κόντρα στη ροή του ματς ο Παναθηναϊκός σκόραρε με τον Αμπέιντ στο 40\’ και το γκολ αυτό αποδείχθηκε πολύτιμο για τους \”πράσινους\”, που πήραν τη νίκη με 1-0.
Μοιραίος για τη Χανιώτικη ομάδα ο Τόρες, που σπατάλησε σημαντικές ευκαιρίες για το 0-1, ενώ ο Βλαχοδήμος, παρότι εμφανίστηκε αρκετά ορεξάτος, δέχθηκε ανόητη αποβολή με δεύτερη κίτρινη στο 83\’, σε φάση όπου είχε υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ, αλλά συνέχισε και σούταρε.

Φάσεις-γκολ

9\’ Κόρνερ του Βλαχοδήμου,γυριστό του Τέτε, η μπάλα κοντράρει και απομακρύνεται.
12\’ Σέντρα του Τριανταφυλλόπουλου, κεφαλιά του Ρισβάνη, άουτ.
23\’ Ωραία ατομική ενέργεια του Βλαχοδήμου, που προτιμάει να σουτάρει από δύσκολη γωνία, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.
25\’ Σουτ του Πράνιτς άουτ.
29\’ Σουτ του Κατάι, κοντράρει στον Μαρινάκη και φεύγει εκτός εστίας.
32\’ Ο Τόρες από αδράνεια του Τριανταφυλλόπουλου κερδίζει την μπάλα και πάει να πλασάρει τον Καπίνο, που σωτήρια διώχνει με τα πόδια.
38\’ Μεγάλη ευκαιρία, με τον Κατάι να σεντράρει, τον Τόρες να πιάνει την κεφαλιά και τον Καπίνο να αποκρούει ενστικτωδώς.

40\’ ΓΚΟΛ: Ο Νάνο δίνει στον Κλωναρίδη, που κάνει το γύρισμα στην περιοχή, όπου απομακρύνει ο Γιωργαλλίδης, για να σκοράρει ο επερχόμενος Αμπέιντ με δυνατό σουτ (1-0).

65\’ Σέντρα του Ινκούμ, κεφαλιά του Τόρες άουτ.
77\’ Σέντρα του Βλαχοδήμου ο Καπίνο έδιωξε σωτήρια μπροστά από τον Τόρες.
80\’ Ωραία κίνηση του Μπέλιτς, που επιχειρεί το σουτ, με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα έξω από την εστία. 
82\’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό, όταν από εξαιρετική κάθετη πάσα του Καρέλη ο Αμπέιντ πλασάρει τον Γιωργαλλίδη, με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα έξω.
84\’ Πλασέ του Αμπέιντ εξουδετερώνει ο Γιωργαλλίδης. 
Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Μαρινάκης (68\’ Κουτρουμπής), Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Νάνο, Λαγός (57\’ Μπαϊράμι), Πράνιτς, Αμπέντ, Κλωναρίδης (73\’ Καρέλης), Μπεργκ, Ζέκα.

Πλατανιάς (Νίκος Αναστόπουλος): Γιωργαλλίδης, Ινκούμ, Φαίσκα, Τέτε, Αγκιλέρα, Καζναφέρης (78\’ Σιώπης), Γουνδουλάκης (85\’ Σιαλμάς),  Φερνάντες, Κατάι (71\’ Μπέλιτς), Τόρες, Βλαχοδήμος

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook