Στο Ηράκλειο βρίσκεται ο Βραζιλιάνος παιχταράς που συμφώνησε σε όλα με τον ΟΦΗ που βάζει έναν δυναμίτη στην μεσαία γραμμή του!

Κάτω από άκρα μυστικότητα και δίχως να γνωρίζει κανένας τίποτα, ο ΟΦΗ έφερε στο Ηράκλειο τον 30χρονο (15/4/1983) κεντρικό μέσο που συμφώνησε σε όλα με την ομάδα και τίθεται άμεσα στην διάθεση του Ρικάρντο Σα Πίντο.

Ο Ντουντού έγινε γνωστός στην Ελλάδα από το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό, στον οποίο αγωνίστηκε μέχρι το 2011. Στην συνέχεια επέστρεψε στην Βραζιλία και την Ατλέτικο Μινέιρο ενώ από το 2012 αγωνιζόταν στην Γκοϊάς με την οποία είχε συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2013.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός μέσος βρίσκεται ήδη στο Ηράκλειο και εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να ολοκληρωθεί αυτή η σπουδαία μεταγραφή που δυναμώνει τον ΟΦΗ σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Ο Ντουντού δέχτηκε πρόταση από την Γκοϊάς για να ανανεώσει το συμβόλαιο του ωστόσο απάντησε αρνητικά επειδή ήθελε να επιστρέψει στην Ευρώπη. Ο ΟΦΗ κινήθηκε μυστικά και τελικά κατάφερε να πετύχει ένα τεράστιο μεταγραφικό χτύπημα που τον δυναμώνει σε πολύ μεγάλο βαθμό.

gentikoule.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook