Λένε ότι μια φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Και στην προκειμένη περίπτωση αυτό ισχύει περίτρανα! Η Βαλερί Τριερβελέρ, πρώην πρώτη κυρία και πρώην σύντροφός του Φρανσουά Ολάντ, έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση εμφανώς αδυνατισμένη αλλά και καταπονημένη.

 Οι κάμερες την απαθανάτισαν φτάνοντας από την Γαλλία στην Ινδία σε ένα ταξίδι για φιλανθρωπικό σκοπό.

Το περασμένο Σάββατο μπήκε και επισήμως ταφόπλακα στην σχέση της Βαλερί Τριερβελέρ με τον Φρανσουά Ολάντ με μια λιτή ανακοίνωση από την Γαλλική Προεδρία που έκανε λόγο για το τέλος της κοινής τους ζωής.

Η Τριερβελέρ βρίσκεται λοιπόν στην Ινδία σε ένα ταξίδι που οργανώνουν χορηγοί, μαικήνες από την Ινδία και τη Γαλλία που συνδέονται με την οργάνωση Δράση κατά της Πείνας (Action Contre La Faim- ACF).

Η Τριερβελέρ επισκέφθηκε ένα νοσοκομείο στη Βομβάη όπου η ανθρωπιστική οργάνωση υποστηρίζει ένα επισιτιστικό πρόγραμμα για υποσιτιζόμενα παιδιά.

Γεγονός λοιπόν η πρώτη δημόσια εμφάνιση της πρώην πρώτης κυρίας μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών που δείχνουν τον σύντροφό της, να φθάνει στην κατοικία της Γκαγέ.

Στο πρόγραμμα της επίσκεψης της στην Ινδία συμπεριλαμβάνεται μια συνέντευξη τύπου, όμως η Βαλερί Τριερβελέρ δεν θα μπορέσει παρά να κάνει μια σύντομη εμφάνιση χωρίς να πάρει το λόγο, αναφέρει η οργάνωση ACF στο Παρίσι. Την πρώτη κυρία της Γαλλίας θα συνοδεύει στο διήμερο ταξίδι της στην Ινδία η ηθοποιός Σαρλότ Βαλαντρέ, υπέρμαχος της δωρεάς οργάνων και των μεταμοσχεύσεων. Η ίδια άλλωστε υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση καρδιάς.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΝΗΜΕΝΗΣ ΤΡΙΕΡΒΕΛΕΡ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ

\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"

newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook