Με πολλά μηνύματα αλληλεγγύης αλλά και αισιοδοξίας για το νέο έτος το 4ο Δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Ηρακλείου έκοψε τη Πρωτοχρονιάτικη πίτα του παρουσία πλήθους κόσμου,του Δημάρχου κ.Γιάννη Κουράκη του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Δ.Καρατζάνη ,Αντιδημάρχων και εκπροσώπων συλλόγων και φορέων τους οποίους υποδέχτηκε η Πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος κ. Δωροθέα Βρούχου και πολλοί διαμερισματικοί σύμβουλοι.
Ο Δήμαρχος Ηρακλείου αφού αντάλλαξε τις καθιερωμένες ευχές στέλνοντας μηνύματα αλληλεγγύης και αισιοδοξία αναφέρθηκε στο 4ο Δημοτικό Διαμέρισμα ένα από τα μεγαλύτερα της πόλης και τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει από τη Δημοτική Αρχή ενώ και η κ. Βρούχου στην ομιλία της τόνισε ότι το 2014 θα είναι μια χρονιά ελπίδας για όλους τους Έλληνες επεσήμανε ότι πολλοί συνάνθρωποι έχουν ανάγκη από συμπαράσταση ενώ για το έργο της Δημοτικής Αρχής ότι έχει δείξει μεγάλη ευαισθησία σε αυτό τον τομέα έχουν γίνει πολλά και θα γίνουν περισσότερα.
«Ο ρόλος των δημοτικών διαμερισμάτων είναι πάρα πολύ σπουδαίος όπως ξέρετε γιατί μεταφέρει άμεσα και ζωντανά τα οποιοδήποτε προβλήματα της τοπικής κοινωνίας και δημιουργεί καλύτερες προϋποθέσεις για την λύση τους. Η δημοτική μας αρχή παρά την δραματική μείωση των κεντρικών πόρων και των δύσκολων καιρών συνεχίζει να εκτελεί έργα σε όλα τα διαμερίσματα του χωρίς την παραμικρή μείωση των ρυθμών τους.
Ας θυμηθούμε όλοι μας πως ήταν κάποιες κεντρικές αρτηρίες της περιοχής μας και πως είναι τώρα π.χ. Παπαναστασίου, Κνωσού, Ούλαφ Πάλμε, Μ. Αλεξάνδρου και τόσα άλλα ..όπως τα μεγάλα έργα στη Φορτέτσα του αποχετευτικού, όμβρια και ύδρευση δικτύου, η διαμόρφωση της Πλ. Ατσαλένιου, δημιουργία πάρκων, πολλές μικρές διανοίξεις, τσιμεντοστρώσεις που αλλάζουν την όλη εικόνα και κάνουν πιο ανθρώπινη την πόλη μας» κατέληξε η κ. Βρούχου .

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook