Με το μυαλό μέσα σε… ομίχλη από τις αναθυμιάσεις του αλκοόλ θέλησε να περάσει στην ελληνική επικράτεια από το Συνοριακό Σταθμό Ευζώνων ένας 41χρονος Έλληνας, αλλά η είσοδός του ήταν… επεισοδιακή καθώς καταπάτησε κάθε κανόνα!

Ο μεθυσμένος οδηγός, όχι μόνο κινούνταν με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του αντίθετα στο ρεύμα εξόδου των φορτηγών με κίνδυνο να συμβεί κάποιο σοβαρό ατύχημα, αλλά και δεν σταμάτησε για τον προβλεπόμενο διαβατηριακό έλεγχο συνεχίζοντας την πορεία του χωρίς να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις του αστυνομικού του τοπικού τμήματος!

Στις αστυνομικές δυνάμεις σήμανε συναγερμός και ο επικίνδυνος οδηγός εγκλωβίστηκε τελικά, για να αποδειχθεί ότι βρισκόταν υπό την επήρεια οινοπνεύματος. Σαν να μην έφτανε η αναστάτωση που προκάλεσε, δεν είχε ούτε καν άδεια κυκλοφορίας του οχήματος, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε και μία καταδικαστική απόφαση του Β΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης! Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς κατηγορούμενος για απείθεια και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ..

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook