Ονομάζεται Park Seo-yeon, είναι από την Κορέα, την ξέρουν όλοι ως «Η Ντίβα» και συστήνεται ως επαγγελματίας δοκιμαστής φαγητών. Με τη μόνη διαφορά ότι αυτά που τρώει δεν τα δοκιμάζει σε εστιατόρια, αλλά… στο Διαδίκτυο. Ναι, καλά ακούσατε! Η νέα τρέλα έρχεται φυσικά, για ακόμη μια φορά μέσα από το ίντερνετ. Η νέα δουλειά της Κορεάτισσας είναι, μεταξύ άλλων, και πολύ προσοδοφόρα.

Η 34χρονη αραδιάζει τα πιάτα το ένα δίπλα στο άλλο, κάθεται στο τραπέζι, μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή της, και απολαμβάνει ταρτάρ από μπιφτέκι, σούπες, σαλάτες, ρύζι και άλλα πολλά περίεργα φαγητά, την ώρα που εκατομμύρια χρήστες την κοιτούν και συνομιλούν μαζί της.

Από τα «φιλοδωρήματα» που της στέλνουν όσοι επιθυμούν να την βλέπουν να δοκιμάζει απαγορευμένες και μη λιχουδιές κερδίζει το μήνα περίπου 9.400 δολάρια.

Ποιο είναι το κοινό της; Άνθρωποι που κάνουν δίαιτα, άλλοι που δεν μπορούν να φάνε κάποια πιάτα λόγω οικονομικής αδυναμίας και ορισμένοι που απλά θέλουν να βλέπουν το θέαμα.

Κατά τη διάρκεια του σόου οι πελάτες της στέλνουν «συννεφάκια» που εξαργυρώνονται για 100 won το καθένα, γύρω στα 9 αμερικάνικα σεντς δηλαδή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού «Time» και του «Reuters», υπάρχουν άνθρωποι, θερμοί υποστηρικτές, που υποστηρίζουν μάλιστα ότι με αυτό τον τρόπο έχουν θεραπευτεί από την νευρική ανορεξία.

Η ιστορία της ξεκίνησε από χόμπι, ωστόσο έπειτα από τα υπέρογκα ποσά που κερδίζει πλέον, έφτασε στο σημείο να παραιτηθεί από τη δουλειά της, καθώς δεν την είχε καμία ανάγκη.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook