Την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, επισκέφτηκαν σήμερα Γάλλοι δημοσιογράφοι, οι οποίοι φιλοξενούνται από την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης στο πλαίσιο του ταξιδιού που πραγματοποιούν στην Κρήτη για τις ανάγκες ταξιδιωτικού ρεπορτάζ.

Οι 8 Γάλλοι δημοσιογράφοι που εργάζονται σε μεγάλα εβδομαδιαία περιοδικά της Νάντης και της Λυών συνοδεύονταν από την Υποδιευθύντρια του ΕΟΤ στο Παρίσι και τηn Διευθύντρια της αεροπορικής εταιρίας «TRANSAVIA» (θυγατρική της AIR FRANCE και KLM) , που υλοποιεί ήδη από τον Απρίλιο δύο εβδομαδιαίες πτήσεις από Λυών και Νάντη προς Ηράκλειο, ενώ από αρχές Ιουνίου θα εκτελεί το δρομολόγιο Παρίσι – Ηράκλειο σε καθημερινή πλέον βάση.

Η κα Λιονή καλωσόρισε την αποστολή των Γάλλων δημοσιογράφων και άκουσε με ενδιαφέρον τις εντυπώσεις τους από την τετραήμερη παραμονή τους στην Κρήτη (τρεις μέρες Ρέθυμνο, μία Ηράκλειο), που περιελάμβανε ξενάγηση σε αρχαιολογικούς χώρους του νησιού στην πόλη και την ενδοχώρα του Ρεθύμνου. Επιπλέον απάντησε σε ερωτήσεις τους σχετικά με τη νέα διοικητική διάρθρωση της χώρας αλλά και την πολιτική προβολής και προώθησης του τουρισμού από την Περιφέρεια της Κρήτης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook