Έπειτα από την ολοκλήρωση των εργασιών κατασκευής της μεταλλικής δεξαμενής κοντά στην περιοχή της τοπικής κοινότητας Σίβα του Δήμου Φαιστού, έγινε τις προηγούμενες ημέρες και η σύνδεση με το δίκτυο άρδευσης. Το συγκεκριμένο έργο θα εξυπηρετεί τις ανάγκες άρδευσης των περιοχών πλησίον των οικισμών Σίβα και Καμηλαρίου, καθώς έχει χωρητικότητα 300 κυβικά, ενώ να σημειωθεί επίσης ότι το ύψος της δεξαμενής είναι περί τα 3μέτρα, κατάλληλης διαμέτρου, ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη χωρητικότητα. 
Αναφορικά με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά η κατασκευή της δεξαμενής είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001, εξασφαλίζοντας αποτελεσματική απόδοση, καλύπτοντας όλους τους προβλεπόμενους κανονισμούς. Να αναφέρουμε ότι, την ολοκλήρωση των εργασιών επέβλεψε από κοντά ο αρμόδιος αντιδήμαρχος τεχνικών έργων κ. Νικολιδάκης Γρηγόρης, συνοδεία του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Σίβα κ. Γιαννακάκη Μιχάλη, ενώ παράλληλα με την επίσκεψη στην περιοχή, πραγματοποιήθηκε επίσης επίβλεψη στις υπό ανέγερση τουαλέτες του Δημοτικού Σχολείου Σίβα, που με την ολοκλήρωση τους θα εξυπηρετούν τις ανάγκες των μαθητών και των εκπαιδευτικών του Δημοτικού Σχολείου.
Ο κ. Νικολιδάκης Γρηγόρης, μιλώντας και για τα δυο έργα τόνισε την αναγκαιότητα τους, θεωρώντας ότι θα αλλάξουν ουσιαστικά την ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής, δίνοντας παράλληλα μια ανάσα στο πρόβλημα της άρδευσης των καλλιεργειών, ενώ για τις νέες τουαλέτες επισήμανε ότι θα αναβαθμίσουν ουσιαστικά τη λειτουργία του σχολείου, εξυπηρετώντας τις καθημερινές ανάγκες της μαθητών και των εκπαιδευτικών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook