Σας είχαμε ενημερώσει από την Παρασκευή (31/01) για το… μπάχαλο με την διπλή αλλαγή ώρας στο ματς της γυναικείας ομάδας του Α.Ο. Χανιά με το Βόλο 2004 (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ).
Τελικά το διαιτητικό τρίο και οι δύο ομάδες έδωσαν κανονικά το \”παρών\” στο γήπεδο των Μουρνιών, αλλά δεν τους επετράπη η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο, λόγω του ντέρμπι του ομίλου τίτλου της Α\’ ΕΠΣΧ, ανάμεσα σε Μινώταυρο και Άρη Σούδας.
Ο ρέφερι Γιώργος Πατεμτζής έκανε έλεγχο ταυτοπροσωπίας στις δύο ομάδες, καθήμενος σε ένα… παγκάκι έξω από τον αγωνιστικό χώρο και εν συνεχεία έκλεισε το φύλλο αγώνα, αναφέροντας ότι δεν επετράπη σε αυτόν και τους βοηθούς του, αλλά και στις δυο ομάδες η είσοδος στις Μουρνιές. 
Για το ματς θα αποφασίσει η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, η οποία ευθύνεται κιόλας για το μπάχαλο που δημιουργήθηκε, αφού όρισε αρχικά το ματς την ώρα που είχε τον αγώνα Πλατανιάς-ΠΑΟΚ για τα Κ20 και εν συνεχεία -καθυστερημένα- την ίδια ώρα που είχε το ντέρμπι Μινώταυρος-Άρης Σούδας.
Η ΕΠΣΧ την ώρα που έγινε η δεύτερη αλλαγή δεν ήταν δυνατό να αλλάξει την ημέρα του ντέρμπι και -με δεδομένο ότι το γήπεδο είναι ιδιόκτητο του Μινωταύρου- το ματς έγινε κανονικά. 
Δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook