Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν ΟΦΗ και Παναθηναϊκός. Οι \”ασπρόμαυροι\” ατύχησαν καθώς βρέθηκαν πίσω στο σκορ κόντρα στη ροή το αγώνα (σε μια φάση που αμφισβητήθηκε από τους γηπεδούχους), ωστόσο προσπάθησαν να αντιδράσουν και αν ο Παπάζογλου ευστοχούσε στην ανεπανάληπτη ευκαιρία στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου τότε ίσως ο ΟΦΗ θα μπορούσε να φτάσει στην ολική ανατροπή.

Από εκείνο το σημείο του αγώνα και έπειτα οι Κρητικοί πίεσαν τους αντιπάλους τους με την ισοφάριση να έρχεται έπειτα από πέναλτι που κέρδισε ο Ροβύθης.

Οι φάσεις του αγώνα:

8\’ Σέντρα του Καρέλη, προ του Μπεργκ προλαβαίνει με κεφαλιά ο Ζόρο να διώξει σε κόρνερ.

9\’ Αβίαστο λάθος του Τριανταφυλλόπουλου για το πρώτο κόρνερ του ΟΦΗ.

13\’ Μέσα στην περιοχή ο Αμπεΐντ κοντράρεται το σουτ του στον Μιλιάζες και φτάνει στα χέρια του Φερνάντες.

15\’ Εκτέλεση φάουλ του Νάνο από 40 μέτρα, η μπάλα πάνω από το δοκάρι της εστίας του ΟΦΗ.

16\’ Ευκαιρία για τον ΟΦΗ με τον Μπούρμπο να σεντράρει χαμηλά από δεξιά, ο Κουτρουμπής κάνει «τσαφ» αλλά τελικά με δεύτερη προσπάθεια προ του Περογαμβράκη διώχνει.

26\’ Εκτέλεση φάουλ του Μιλιάζες από 40 μέτρα πήγε να αιφνιδιάσει τον Καπίνο, η μπάλα φεύγει πάνω από το δοκάρι.

34\’ Ο Μακρής σηκώνει τη μπάλα, τσαφ του Σίλντενφελντ, ο Περογαμβράκης πέφτοντας πλασάρει τον εξερχόμενο Καπίνο και στέλνει τη μπάλα άουτ.

35\’ Σέντρα του Τριανταφυλλόπουλου, ο Μπεργκ στοπάρει και σουτάρει υπό πίεση στέλνοντας τη μπάλα πάνω από το δοκάρι.

37\’ Κίτρινη κάρτα στον Καρέλη.

38\’ Ο Παπάζογλου παίζει το 1-2 με τον Μακρή και από πλάγια δεξιά κάνει διαγώνιο σουτ που κοντράρει και φεύγει δίπλα στο δοκάρι. Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ.

39\’ Γκολ 0-1 Αντεπίθεση του Παναθηναϊκού με τον Λαγό να πασάρει στον Καρέλη από αριστερά και αυτό με παράλληλη σέντρα στην περιοχή βρίσκει τον επερχόμενο Κλωναρίδη που δεν αστοχεί. Ο ΟΦΗ διαμαρτύρεται για φάουλ στον Ζε Εντουάρντο στο ξεκίνημα της φάσης του γκολ του Παναθηναϊκού.

45\’ 3\’ Ο Τριποτσέρης με προβολή αυτοθυσίας κόβει τον Αμπεΐντ που ήταν τετ α τετ με τον Φερνάντες. Μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Παναθηναϊκού.

49΄Φάουλ σε καλό σημείο για τον Παναθηναίκό. 25 μέτρα απόσταση ακριβώς στον άξονα. Ο Νάνο πατάει για τον Αμπεΐντ, το σουτ του φεύγει άουτ χωρίς ανησυχία για τον Φερνάντες.

52\’ Κίτρινη κάρτα στον Αμπεΐντ.

53\’ Πάσα στην πλάτη της άμυνας του Παναθηναϊκού για τον Παπάζογλου ο οποίος από πλάγια δεξιά «ζυγίζει» το σουτ αλλά είναι πολύ άστοχος.

59\’ Πάνω στη γραμμή διώχνει ο Κουτρουμπής πλασέ του Κουτσιανικούλη μετά από αναστάτωση στην άμυνα του Παναθηναϊκού με τον Ζε Εντουάρντο να κάνει τσαφ και κανέναν αμυνόμενο να μην μπορεί να απομακρύνει.

71\’ Ο Καπίνο κρατάει τον Παναθηναϊκό βγάζοντας δύσκολα στη δεξιά του γωνία το συρτό σουτ του Μακρή έξω από την περιοχή. Είχε μπροστά του πολλά σώματα ο τερματοφύλακας του Τριφυλλιού.

73\’ Κίτρινη κάρτα στον Λαγό γιατί βγήκε γρήγορα από το τείχος σε φάουλ του ΟΦΗ. Εκνευρισμένος ο αρχηγός του Παναθηναϊκού. Το φάουλ περνάει ανεκμετάλλευτο.

74\’ Αλλαγή για τον ΟΦΗ. Μπανούσης αντί Κουτσιανικούλη.

75\’ Κίτρινη κάρτα στον Μέντες.

79\’ Κίτρινη κάρτα στον Μπαϊράμι. Και φάουλ σε καλή θέση για τον ΟΦΗ. Ο Μιλιάζες πάνω στη μπάλα.

80\’ Η εκτέλεση φεύγει ψηλά πάνω από το δοκάρι.

82\’ Ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Νέο σουτ του Μακρή έξω από την περιοχή, ο Παπάζογλου… σώζει τον Παναθηναϊκό αφού άθελά του αλλάζει την πορεία της μπάλας.

82\’ Αλλαγή για τον ΟΦΗ. Στάθης αντί Τριποτσέρη.

84\’ Πέναλτι για τον ΟΦΗ και κόκκινη κάρτα στον Ρισβάνη.

85\’ Γκολ 1-1 Ζε Εντουάρντο εκτελεί και σκοράρει παρά την προσπάθεια του Καπίνο.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

ΟΦΗ: Φερνάντες, Τριποτσέρης (83\’ Στάθης), Ζόρο, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Κάλαϊτζιτς (65\’ Ροβίθη), Ζε Εντουάρντο, Περογαμβράκης, Μπούρμπος, Μακρής, Μιλιάζες.

Παναθηναϊκός: Καπίνο, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Κλωναρίδης, Λαγός, Μπεργκ, Καρέλης (62\’ Μπαϊράμι), Αμπεϊντ (62\’ Μέντες), Νάνο, Σίλντεφελντ, Ρισβάνης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook