Υλικά

• 400 γρ. κολοκύθι τριμμένο, στον χοντρό τρίφτη
• 100 γρ. καρότο τριμμένο, στον χοντρό τρίφτη
• 100 γρ. πατάτα τριμμένη, στον χοντρό τρίφτη
• 300 γρ. τυρί φέτα, χοντροτριμμένη
• 2 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
• 100 γρ. δυόσμο, ψιλοκομμένο
• 180 ml. παρθένο ελαιόλαδο
• 4 αυγά
• 400 γρ. αλεύρι, που φουσκώνει μόνο του
• φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι (ανάλογο)
• σουσάμι (αρκετό, ώστε να καλυφθεί καλά η επιφάνεια)

Εκτέλεση

Βάζουμε το κολοκύθι σε σουρωτήρι με λίγο αλάτι. Το χειροτρίβουμε και το αφήνουμε κατά μέρος, μέχρι να στραγγίσει καλά. Παράλληλα, ρίχνουμε σε μπασίνα (λεκάνη), τα καρότα και τις πατάτες.

Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το δυόσμο και τα αυγά και τα ανακατεύουμε ελαφρά. Στη συνέχεια βάζουμε τη φέτα, το κολοκύθι, το ελαιόλαδο και το πιπέρι. Τέλος, ρίχνουμε σιγά σιγά το αλεύρι ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να αποκτήσουμε ένα πηχτό χυλό.

Το αφήνουμε 5 λεπτά να σταθεί και το απλώνουμε σε ελαφρά λαδωμένο ταψί. Πασπαλίζουμε την επιφάνεια του με άφθονο σουσάμι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για 1 ώρα περίπου. Αποσύρουμε από το φούρνο και το αφήνουμε για λίγο να κρυώσει. Σερβίρουμε.