Εντυπωσιακή από κάθε άποψη ήταν η χοροεσπερίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρητών Σύρου που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο διασκέδασης Νεράιδα.
Μέλη και φίλοι του Συλλόγου κατέκλεισαν στην κυριολεξία το χώρο και διασκέδασαν μέχρι πρωίας σ’ ένα αυθεντικό κρητικό γλέντι που ξεχώρισε για την άρτια οργάνωσή του και τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τα χορευτικά του Συλλόγου που χόρεψαν κρητικούς χορούς φορώντας παραδοσιακές στολές και καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο. Σημειώνεται ότι τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου Κρητών Σύρου, θεωρούνται από τα πλέον καταξιωμένα στο νησί και συμμετέχουν σε αυτά δεκάδες κάτοικοι της Σύρου. Τα μαθήματα διεξάγονται κάθε Τετάρτη στο χώρο που στεγάζεται ο Σύλλογος στην Ερμούπολη.
Ο πρόεδρος, Μάκης Τζιράκης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, ευχαρίστησαν όλους τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση, αλλά και όσους στηρίζουν ενεργά τον Σύλλογο Κρητών Σύρου που χρονολογείται ότι λειτουργεί από το 1860 και είναι εκ των παλαιότερων στο νησί.
Ο Αντώνης Νεοφώτιστος στη λύρα και η ορχήστρα του κράτησαν γεμάτη την πίστα με τον κόσμο να χορεύει επί ώρες και να διασκεδάζει με κρητικά αλλά και νησιώτικα τραγούδια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook